Hur du fyndar begagnat på nätet! 

Jag har länge spanat på inredning på många sidor och butiker, dock har jag fastnat för lite dyrare saker.. designer märken. Vissa saker kan man ju köpa kopiorna av istället för de äkta men ibland är de äkta så mycket snyggare bara! 

Jag skulle nog aldrig lägga så mycket pengar på vissa saker, som 5000-6000:- på en lampa, eller nästan 3000:- för en spegel så istället så har jag gjort så att jag har satt dessa saker på Bevakning på diverse säljsidor som Blocket och Tradera. Då plingar det till när de läggs upp någon ny annons i den kategorin. Jag satte Tom Dixon som bevakning då jag var ute efter en viss lampa, jag har satt Kartell för att jag vill ha bordslampor därifrån och sen var jag även ute efter en spegel från Aytm som jag IGÅR fann på blocket. Jag har totalt fyndat 4 "dyra" designer produkter för dryga 5500:- som egentligen skulle gått på över 14000:- snacka om FYND!! så nu har vi både nya soffbord, ny lampa, nytt matbord och vårt nya fynd, roséspegeln från Aytm. 
Nu är mycket i rosé här hemma men det är ju så snyggt! kommer bli så jäkla snyggt i det nya huset! Skönt att ändå ha fyndat lite innan flytten för vissa grejer dyker ju inte upp så ofta så det gäller att slå till ganska snabbt då! Vi har ändå lite mer saker att sälja av innan det är dags för flyttlasset att gå i December. Längtar!! ❤️

Gillar

Kommentarer