Höstnyheter

Hej på er! Har inte haft tid idag att kika in här tidigare.. lovade ju er igår att visa upp min shopping!

Jag har förutom att fota plaggen idag, varit iväg på mamma träningen, handlat, nattat bebis, slängt igång en tvätt (som inte blivit hängd än!) ätit lunch, organiserat babykläder som ska säljas, tagit fram nya kläder till Ralf från Franks gamla bebiskläder, lagat middag, badat/duschat barn och städat upp i köket... nattat bebis och nu är jag här!

Tjoho. Full rulle.

Förutom kläderna igår så köpte jag även massa ny hårvård! Både schampo/balsam från det svenska märket ABBA jag valde deras serie fukt eftersom håret lätt blir torrare nu mot höst/vinter, produkterna finns online hos Lyko.

Sen köpte jag detta silverschampo som min frisör rekommenderade.
Olaplex för behandling som hjälper till att reparera håret!
Samt en inpackning med mycket 80% fukt och 20% proteiner. Svindyr!!! Så hoppas att den är bra nu då!
Koftorna som jag köpte var så mysiga!
Sååå gosig denna i leopard från H&M, jag tog storlek S.

Lite fluffig o fin kofta! Även denna från H&M storlek S.

Denna svarta kofta för ynka 199:- perfekt basplagg att ha i garderoben.
Favorit tightsen som jag fick såååå många frågor om på instagram! Dom finns inte på H&Ms hemsidan än utan bara i butik. Detta är alltså inga träningstights. Mer som leggings :)
hur snygga!! Sååå sköna! Passar till allt!

sen hittade jag ÄNTLIGEN ett par jeans som satt bra! Har liksom inte kunnat ha jeans efter graviditeten men nu börjar det kännas bra och dessa är ju ett par perfekta vardags jeans! Inte sådär stela och jobbiga.. dom heter girlfriend fit, från H&M. Storlek 36 kom jag i!
Ralf fick också lite nyheter från Lindex & H&M. Bodyn som han har på bilden här högst upp är också ny från Lindex.
Bra med basleggings till bebisar också!

 

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Hej! Jag måste bara varna dig för Fanola! Min syster använde det under en lång tid och hennes hår blev alldeles grönt, hon pratade med sin frisör och de hade märkt samma resultat på sig själva och andra kunder :/ Det gröna satte riktigt ordentligt i håret och var svårt att bli av med. Tror inte många frisörer vet om detta än så vill bara varna dig för det! Använd det väldigt sällan så du inte får missfärgningar 😊
viktoriabergh
,
Hej! Åh nej!! Jag hörde samma sak om silverschampot fudge som jag köpte först men inte vågar använda nu så köpte detta! Vet du hur frekvent hon har använt det? För man ska ju kanske inte ha i det för länge eller tvätta med silverschampot för ofta! Tack!!
viktoriabergh
,
Åh förstår!! Eftersom jag ammar så har enklast blivit att liggamma honom i vår säng och när han har somnat sen så smyger jag bara ut! han kan somna på andra sätt med men detta är smidigast för oss! Har ni testat olika oså? Ibland lägger jag han på mage och buffar när han ska somna om. Eller om vi är iväg någonstans där vi inte kan liggamma så kan man ha bebisen vilandes mkt sina lår när man sitter och håller huvudet i händerna och vaggar fram och tillbaka med benen så bebisen somnar. Detta funkade bra för oss när vi flög flygplan tex. Då satt han liksom gränsle över mig lutandes mot mina lår. Lycka till!
Hanna
,
Fick ingen mejlnotis om att du hade svarat! Hon använde det varje gång hon duschade för hon hade fattat fel av frisören :/ Jag har använt fudge väldigt mycket i mina dagar, det är svårt att få det jämnt eftersom det är så starkt! Så länge man inte använder silvershampoo ofta så är det nog igen fara men jag föredrar silvermasker för det är mer milt och lättare att få jämnt 😊 Hörde att Fanola gör håret matt också men jag tror det är lugnt om man använder det sällan!
viktoriabergh
,
Åh jag tror att man kan klicka i det när man kommenterar! Okej då förstår jag! Jag har nog tänkt använda det en gång då och då.. kanske en gång i månaden eller varannan vecka beroende på resultatet ☺️ köpt massa inpackningar osv med så att håret blir boostat!