Hos farmor och farfar

Helo Mr poolguy ♡
igår kom vi äntligen till Huset, elen är tillbaka och vi kan nu bo här hos farmor och farfar istället för hotell. Hotellet var superbra, God mat och bra poolområde men vi måste ha fått ett rum med trasig AC eller så.. Vi kom inte under 26° i rummet.. så jobbigt!! Kändes som syrebrist inne i rummet.. pjuh, hemsk natt när man bara hoppas på att få vakna och det är morgon. Men nej, vaknade nog 3 gånger utan morgon..

Skönt att kliva upp för en hotellfrukost på morgonen sen iaf! Den var god :) färskpressad juice och färsk frukt. Det viktigaste på frukostbordet. ♡
sen hos farmor och farfar var det bad i poolen och snacks vid poolen! Underbart, med värmen och familjen.
På kvällen åt vi hemlagad moussaka uppe på takterassen sen var vi alla trötta och gick och la oss vid 9. Hemsk natt igen tyvärr!! Fick en allergichock och luftvägarna täppte igen helt. Har inte kunnat sova mycket inatt :/ så jobbigt!! Fick medicin när jag vaknade iaf och nu mår jag bra igen.. lite huvudvärk bara men annars så.

Därför tänkte vi undgå solen lite nu på förmiddagen och ta och gå någon timme i ett köpcenter här utanför Torrevieja. Där Primark finns!!

Gillar

Kommentarer