Högt & lågt

Wow wow wow. Idag hade vi egentligen planerat badhuset här i Karlstad men läste på deras hemsida att vattenrutschbanorna hade 7års åldersgräns så insåg snabbt att det kanske inte hade blivit så skoj för Frank..
Då kom mamma med den briljanta idéen om att åka ut till skutberget för det fanns något i skogen där som hette högt och lågt och det är typ klättring och hinderbanor i skogen.
Kul tänkte jag! Jag såg framför mig att det var uppbyggt med stockar och stenar små banor i skogen att balansera på typ! Men oj vad förvånade vi blev där vi kom fram till detta!

En riktig avancerad äventyrsbana! Där både sele och hjälm skulle på! De hade banor för både vuxna och barn. Olika nivåer på alla banor samt ziplines högt upp i träden! För Frank fanns endast en bana som hette Lillasyster men han var mer än nöjd att gå den! Så den gick han om och om igen!

Det fanns även ett ”lekland” uppe i luften med nät runtom som barnen kunde leka i! Vi skippade den idag men såg roligt ut :)

Först fick man hjälp av en personal att sätta på sig utrustningen korrekt (säkerhetsselen) sen gick han igenom hur man säkrar sig med linorna med hjälp av alla fästen som satt på sin sele. Frank klarade sig igenom nästan alla linor själv! Man skulle medans man klättrade dra med sig linan och ibland skulle den komma igenom vissa säkerhetsanordningar. Så med andra ord behövde man ju jobba kroppsligt och mentalt när man klättrade!

Nästa gång hoppas jag att vi kan testa det tillsammans med pappan i familjen! Jag skulle lätt vilja klättra runt i höghöjdsbanorna! Det fanns 7st totalt och alla med olika svårighetsgrader ☺️.
Efteråt blev det en glass för bra jobb!


Lilla Ralf satt glatt och tittade på när storebror klättrade runt!

Här fick han komma upp på testbanan och prova tekniken med klättringen samt hur ziplinen funkade.

Igenom tunnlar, ut på rörande träbitar, och klättra i nät! Så roligt och coolt tyckte Frank.

Lite regn kom men det hindrade inte min klätterapa! 🙈

Hur stolt blir man inte! Älsklingen 💗

Högt & lågt ligger på skutberget i Karlstad och jag rekommenderar er ett besök hit!! Så roligt och utmanande ☺️

Gillar

Kommentarer

Adam,
Hej! Jag läste precis igenom din blogg och gillade den väldigt mycket! Om du vill göra ett samarbete med våra väskor från Gaston Luga så maila mig på adam@gastonluga.com
www.gastonluga.com