Hjortnäs

Vi skippade thaimat idag till lunch och åkte istället in till Diner 45 för en lunch och ett glass stopp. Det var tydligen cykellopp här idag " Siljan runt" så många idioter till cyklister som var över på vårt körfält i kurvor och höll på att kollidera!! Förstår att man får vinnarinstinkt men herregud tänk på livet istället. Blir så arg! Hur som :) det blev en cheeseburgare på raggarstället och Frank fick lite vanilj milkshake till efterrätt! En bra dagsutflykt. Väl hemma så vilade de flesta medan jag tog till vara på solens strålar.. dock har vi haft över 28° varmt här idag så det var olidligt varmt där ett tag. Får verkligen påminna sig själv om att fylla på med vätska när det är sådan här värmebölja.
på eftermiddagen så har det varit lek utomhus.. Frank har sprungit runt nakenfis och både bajsat ute och kissat på farfar .. life !

Sen tog vi en lunch i kvällssolen och 27°, hemmagjord bruschetta! SÅ god. Bra tips ju!

Levein osötat surdegsrostbröd. Som rostades. På detta gnuggar man med en vitlöksklyfta, har på olivolja. Sen lägger man på tomat och saltar.. mozzarella och färsk basilika toppas med svartpeppar! Vi hade milanosalami till och ett glas rött. Kändes som Spanien! Lyx:)

Gillar

Kommentarer