Hjärtat brister

Mina små älsklingar! Som idag fick gå en heldag på förskolan! Åh vad det känns i hjärtat när dom ska vara där så länge.. är mest lilla Ralf jag är orolig över och sååå typiskt så grät han som en tok när jag kom (men förövrigt skött sig som ett ljus hela dagen)

Gråtattacken fortsatte i nästan en hel timme efter hämtning!! Jag kunde inte trösta honom med något!? Stackars liten var såååå ledsen!!!
Men tillslut äntligen så lugnade han ner sig och vi fick en fin kväll tillsammans ❤️ vi tog en promenad till vår lokala pizzeria och åt middag bara vi 3, pappan i huset skulle åka på endurotävling så vi fick sköta oss själva ;)

Mysigt med egentid bara jag och barnen!

Nu känns det dock ännu sämre att lämna heldagar efter denna katastrof hämtning! Usch så orolig över att det är för mycket för honom, eller om det bara var en tillfällighet just idag.
Har någon varit med om liknande?

Gillar

Kommentarer

Camilla
,
Usch förstår känslan. När jag skolade in min äldsta kunde hon oxå bli väldigt ledsen när jag hämtade henne, det gick över efter ett par gånger. Har läst mig till vad det kan betyda och har förstått det som att när barnet plötsligt får se dig igen så inser barnet att du varit borta och blir då väldigt ledsen. Bara att trösta och bekräfta barnets känslor. Men det gör ont i hjärtat, det gör det. Hoppas det blir bättre snart.
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Tack för informationen! Skönt ändå att höra att detta är "normalt". det tröstar! Jag hoppas det ger med sig! tack snälla du! 🙏🏼💗
nouw.com/viktoriabergh
evelinaglad
evelinaglad,
Tids nog när han får roligt med vänner så kommer nog det där försvinna. Det är min gissning flr jag har tyvärr inga barn själv.
nouw.com/evelinaglad
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Tack för pepp! 🙏🏼 Det får ta sin tid. 💗
nouw.com/viktoriabergh