Hett ämne

Oj oj, jag visste inte att det fanns så mycket olika ämnen inom graviditeten/ mammafrågor som skapar sådan hets! Alltså folk blir ju helt galna.. som ska tycka till berätta för andra hur det ska göra eller inte göra. Absolut snällt att upplysa folk ibland men detta blir något helt annat än upplysning i välmening!

Jag pratar om flyga som gravid!

Jag har SJÄLVKLART kollat upp med vårt flygbolag om jag får flyga? Det är absolut inga problem för MIG att flyga om det är mer än 4v innan beräknad förlossning! Då UTAN läkarintyg. Sen kan man godkännas att få göra flygningar senare i graviditeten ändå men då krävs det lite mer.

Sen är vår resa på 3h 55min vilket inte är jätte lång tid! Jag har inte farliga komplikationer innan som tidiga blödningar eller något sånt som kan vara en högre riskfaktor.. jag vet att man ska dricka mycket vätska, använda stödstrumpor, gå upp och gå mycket och kanske få extra benutrymme tom! Så alla som debatterar hett till höger och vänster kan slappna av!
Jag har ganska bra koll på vad som funkar för mig och min bebis skulle jag väl aldrig vilja utsätta för fara! Och jag antar att de flesta gravida/mammor vet bäst själv ❤

Gillar

Kommentarer

Elin
,
Hej. Jag tror folk menar att du ska kolla upp vad du har för försäkringar som täcker dig. Jag själv jobbar på försäkringsbolag och din reseförsäkring slutar gälla efter vecka 28 sen får du betala allting själv om du skulle behöva föda utomlands vilket kan bli ganska dyrt ☺
Malin
,
Bra att stå på dig!! Men som tidigare kommentar, kolla upp dina försäkringar ??
Tess
,
Nej men fy vad irriterande när folk ska lägga sig i. Som förstföderska brukar man vara extra försiktig och läsa på om precis allt. Alla har olika graviditeter dessutom så du om någon vet väl vad som är bäst för både dig och er bebis 😊 Tror du blir en fantastisk mamma. Folk kommer alltid ha åsikter om allt när man är förälder tyvärr men följ alltid din magkänsla och dina modersinstinkter 😊 kram !