Heta Sommardagar

Bildbomb från dessa UNDERBARA sommardagarna. Vi har bara varit hemma och myst.
Iklädd i baddräkt för det känner jag mig mest bekväm med nu, det ser fortfarande ut som att man är gravid och det är väl mest obekvämt att man inte känner igen sin kropp.. förra gången så födde jag ju i November och hade mestadels kläder på mig då ju.. nu är det ju sådan hetta så kläder funkar knappt! Därför kan jag faktiskt tycka att det känns lite jobbigt och obekvämt med min ”nya” kropp för tillfället.. mycket lös hud och valkar på rygg/degmage som hänger.. och låren o armar och allt har fått celluliter.. ja det är liksom inte så jag är van att se mig. Ska försöka acceptera och lugna mig med att det var 2mån sen jag födde barn. Svårt bara när man föder så tätt inpå sommaren och ska behöva visa upp sig.. men men! Heja mig jag är snygg ändå.
Här tvingade jag iväg älsklingen att köpa en glass åt mig på pizzerian, så han kom och levererade den på cykeln dit jag satt.. haha dessutom fick han den gratis! Snacka om att man är bra stammis på den lokala pizzerian då..

Idag har Frank mest tvättat sin motorcykel och jag försökt nattat bebis.. vi har även badat i poolen. Så skönt!! På kvällen nu har vi grillat och nattat barn. De somnade vid 19-20. Perfekt!

Gillar

Kommentarer

Malin
,
Hej! Vill bara säga att jag födde barn i April och känner exakt samma som du angående kroppen. Blir typ lite lättirriterad pmsig av att inte känna mig bekväm i min kropp. Födde också barn (fast i dec månad) senast. och då tänkte jag inte lika mycket på kroppen. Men vi är ju så sjukt fina med celuliter och lite deg, tänk att det ändo k kommit ut två fantastiska barn. Nästa sommar är vi nog slanka igen, tror du inte drt?;) Jag har också för mig att jag gick ned gravidkilona så snabbt förra gången via amning men denna gången står det still! Sååå trist! Stor kram! Du är snygg som du är!
Carina
,
Imponeras över din ärlighet både i bild och text och hur du väljer att porträttera dig nu efter två födslar. Förstår helt och fullt vilket brottande med tankar om hur du önskar att kroppen ska se ut och vara och samtidigt tacksamheten över vad den gått igenom. En vacker och ärlig förebild för många, önskar att fler influencers vågade visa upp samma ödmjukhet och tona ner post partum kroppshetsen! You rock!!
viktoriabergh
,
Tack snälla! Har försökt med youtube men inte så många som är intresserade av videosarna tillslut ändå så kör blogg & instagram istället kram på dig!
viktoriabergh
,
Hej! När han somnar runt 19-20 så sover han för natten sen och vaknar upp lite olika.. ibland innan midnatt och ibland sover han längre och vaknar på natten för mat eller närhet. Ibland behöver man byta kissblöja med 😉 rutinerna kommer automatiskt. Men vi försöker ”natta” båda barnen samtidigt iaf så att vi kan få lite egentid på kvällen jo absolut kan jag göra de. ❤️
viktoriabergh
,
Hej Camilla! Så sant 😊 därför har jag börjat med kosten nu som du säger! Resten kommer på köpet! ☺️ kram!
viktoriabergh
,
Verkligen!! Vår ”lilla” kille blev ju så stor snabbt så känns som att han är halvåret.. får liksom påminna mig själv om att han nyss föddes typ! kram
viktoriabergh
,
Ja exakt, man får liksom påminna sig själv om att man skapt ett litet barn. Så lätt att man glömmer de när tiden går så snabbt kram o tack!!
viktoriabergh
,
Tack fina du!❤️❤️
viktoriabergh
,
Ja det är en jobbig känsla när man inte känner igen sig själv.. svårt att acceptera sitt nya skal! Men som du säger 2 friska barn får man vara glad och stolt över bara det att man vill ge tillbaka något positivt till kroppen i form av lite aktivitet samt bra mat. ☺️ för mig började jag tappa kilona vid 3mån ungefär med amning.. de kom inte sådär direkt som många sa. Så det kan ju komma igång senare:). Tack snälla!! Kram
viktoriabergh
,
Tack fina Carina för fina ord och pepp! Blir sååå glad!!❤️❤️❤️❤️ stor kram!