Heta Sommardagar

Bildbomb från dessa UNDERBARA sommardagarna. Vi har bara varit hemma och myst.
Iklädd i baddräkt för det känner jag mig mest bekväm med nu, det ser fortfarande ut som att man är gravid och det är väl mest obekvämt att man inte känner igen sin kropp.. förra gången så födde jag ju i November och hade mestadels kläder på mig då ju.. nu är det ju sådan hetta så kläder funkar knappt! Därför kan jag faktiskt tycka att det känns lite jobbigt och obekvämt med min ”nya” kropp för tillfället.. mycket lös hud och valkar på rygg/degmage som hänger.. och låren o armar och allt har fått celluliter.. ja det är liksom inte så jag är van att se mig. Ska försöka acceptera och lugna mig med att det var 2mån sen jag födde barn. Svårt bara när man föder så tätt inpå sommaren och ska behöva visa upp sig.. men men! Heja mig jag är snygg ändå.
Här tvingade jag iväg älsklingen att köpa en glass åt mig på pizzerian, så han kom och levererade den på cykeln dit jag satt.. haha dessutom fick han den gratis! Snacka om att man är bra stammis på den lokala pizzerian då..

Idag har Frank mest tvättat sin motorcykel och jag försökt nattat bebis.. vi har även badat i poolen. Så skönt!! På kvällen nu har vi grillat och nattat barn. De somnade vid 19-20. Perfekt!

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Ja det är en jobbig känsla när man inte känner igen sig själv.. svårt att acceptera sitt nya skal! Men som du säger 2 friska barn får man vara glad och stolt över bara det att man vill ge tillbaka något positivt till kroppen i form av lite aktivitet samt bra mat. ☺️ för mig började jag tappa kilona vid 3mån ungefär med amning.. de kom inte sådär direkt som många sa. Så det kan ju komma igång senare:). Tack snälla!! Kram
viktoriabergh
,
Tack fina Carina för fina ord och pepp! Blir sååå glad!!❤️❤️❤️❤️ stor kram!