Hemvändardagen

Ville åka hem tidigt igår just för att jag skulle slippa hamna i trafiken med alla andra som skulle hem från påskfirande.. dels så började det snöa på morgonen i karlstad och med sommardäck skulle jag ju behöva åka i myrtakt.. Så vi åt frukost och tog sedan en tårtbit som födelsedagsfika. Mamma fyller 50år idag! Världens bästa mormor till vår Frank med. Vi ska ju fira henne i Cypern när vi åker dit ihop! om mindre än 3veckor :)

Slapp snön och trafiken på vägen hem iaf och Frank sov hela hemresan med. Guld ♡
väl hemma började jag virvelvinda omkring.. packade upp alla väskor, satte på en tvättmaskin, hängde gammal tvätt, matade Frank med gröt , gjorde lunch, och tog en promenad för att handla middagsmat.

När älsklingen sen kom hem så kollade vi på Manchester United matchen och sen lagade han tacogratäng medan jag nattade Frank. Försöker först läsa bok och lugna men tar ingen kamp just nu. När jag nu nattar med amning så somnar han direkt då så känner mig inte så mycket som en napp längre. Men en tid kommer snart då vi måste ta sovkampen på riktigt! Så fort vi orkar

Satt sedan i soffan hela kvällen och tryckte sötsaker.. Man har ju ätit godis hela påsken.. och idag börjar jag återigen med mjölkfritt så då tar jag även ett godisförbud fram till cypern! Denna gången är det INGET fusk. Nu jäklar.. varken med godis eller mjölk.

Vi får se vad dagen har att erbjuda, simon har myst med Frank på morgonen här så jag fick sovmorgon till 08. ;) ska väl ta en promenad sen och även dammsuga här hemma och byta sängkläder. Mer än så vet jag inte, älsklingen är iväg och jobbar en kort sväng sen kommer han hem till oss. :)

 

Gillar

Kommentarer

Christin
,
Vad har ni för bilbarnstol eller är det babyskydd? Ser så rymlig ut! Vår som hatar babtskyddet men är för nätt för bilstol än tyvärr
Sara
,
Skulle vilja ha hjälp utav dig angående att träna när man är gravid, funkar det? Vad ska man tänka på? Kan man träna på som vanligt? Vad ska man undvika. Vad är bäst att träna när man är gravid?:) Kram tjejen
Sahra Eriksson
,
Hur tidigt fick du symptom när du var gravid? Vilken vecka fick du reda på din graviditet? Jah plussade i fredags o hoppas så att de ska gå vägen!! Har endast ömma bröst.. V5 4+4❤❤❤ läser din blogg dagligen!
viktoriab
,
Åh vad kul! Grattis ♡♡ vi plussade dagen då jag skulle fått mensen. Bara kände de på mig. Men visste ju om min ägglossning och mens dag så de var ju planerat. Symptomen kom ca 2veckor efter de tror jag.. illamående och trött!
viktoriab
,
Hej Sara! Det går jättebra att träna som gravid. Det är kanon för kroppen! Det bästa du kan fokusera på är baksidan av kroppen 😊 men jag skulle rekommendera dig att googla på träning vis olika trimestar. Då de är vissa saker som ändras inom träningen med tiden i graviditeten.. Så som hopp, enbenta övningar och för mycket stretcha och ytterläggen osv! Utgå iaf från din förmåga och satsa bara på att "hålla igång" kroppen. Inte maxa:)
viktoriab
,
Det är en britax römer. Har plockat ut alla spädbarnsinlägg