Hemgång!

Kvällskebaben igår smakade såå bra!!

Tyvärr så hade lilleman en blödning uppe på huvudet vilket är väldigt vanligt när de föds men eftersom läkaren hade svårt att avgöra om det var av den farliga varianten eller vanliga så ville dom behålla oss kvar för observation under natten med kontroll var 3e timme, så vi fick stanna kvar.
Vi har knappt hört Ralf gråta, han har varit supernöjd hittills och sov HELA natten utan ett pip, ändå så kom de ju in var 3e timme för att göra lite kontroller på honom.. men han sov! Försökte liksom se om han ville amma osv men nej, han var trött.. tror jag det! Man blir sliten av sin första födelsedag.

Vi sov därför väldigt bra, eller ja, jag kunde ju inte slita blicken från honom vid uppvaken och låg länge och tittade på vår vackra son. Så underbart!!

Nu efter en lugn och mysig morgon med choklad i sängen så fick vi äntligen träffa läkaren och allt såg fint ut! :)
En godbit i handen och en i sängen. LYX!

Nu är vi på väg hem till vår älskade Frank! Gråter av lycka,. Ska bli sååå spännande att få se Franks reaktioner när lillebror kommer.

Gillar

Kommentarer

Mamma18
,
Åhh Grattis fina fina ni, helt fantastiskt. Vilken fin å helt perfekt lillebror ni fått, wow vilken lycka❤ni är grymma. Bara njut å ta vara på tiden och varandra så mkt som det bara går. Sitter här med gråten i halsen, helt rörd. Stort stort GRATTIS till hela familjen ❤❤
Jessica
,
MEN NÄÄÄA!!! Stort grattis till er fina son!!!! ska bli spännande att följa ert familjeliv ❤️❤️❤️
viktoriabergh
,
Tack så jättemycket!!❤️❤️ du ska vi verkligen göra. Stor kram!
viktoriabergh
,
Tack så jättemycket! ❤️