Hemfärd och sjukstuga

Humöret blev bättre igår! Min mormor kom ju på besök också och vi åkte en sväng till Skopunkten inför ett samarbete jag har, där vi köpte med oss vårskor! :)

Jag tyckte ju även så synd om Frank så köpte med en leksak till honom som jag visste att han skulle älska.

Lyckan i hans ögon när han fick öppna ett paket med ett VERKTYGSBÄLTE! wow, han lekte med det där hela kvällen.. så fint att se.
Lillskrutten, hostan blev ju även sämre under gårdagen och förkyldningen har nog nått sin topp. Han hade väldigt svårt att somna igår pga torrhostan och jag kunde därav se halva Talang och mysa i soffan i 20min innan jag behövde vara inne hos honom. ❤️ Även fast han var hostig så fick vi ändå sova rätt bra inatt. Kände mig därför väldigt utvilad imorse och vi åkte hem redan efter frukosten.. skönt att slippa trafiken!

Ibland är det bara så jäkla skönt att köra bil.. speciellt nu när snön är borta och det är barmark.. och när Frank sover i bilen! (Hahah viktigt)

Så nu när vi väl kommit hem så blir det väldigt lugnt.. ett skumbad senare och lite mys inomhus bara! Han har fått lite lördagsgodis nu i soffan och tittar på tecknat.. exakt så får gärna denna dagen se ut! :)
mammas lilla älskling

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Har ni provat löktricket?
viktoriabergh
,
Nej hade faktiskt tänkt pröva det nu inatt men hostan är bättre, feber nu istället 😟 typiskt..
Tina
,
Stackarn! Har upplevt att löken även hjälpt mot täppa, men man vet ju inte hehe. Hoppas han blir frisk snart! Kram
viktoriabergh
,
Tack vad gulligt av dig! 😊 han mår bättre, kram!!