Helt matt

Nu har semestervistelsen i Karlstad tagit slut och resan hem var sisådär rolig sista 1.5h... Frank var inte nöjd i bilbarnstolen så när jag kom hem var jag helt matt!

Under dagarna där så har jag ju fått sköta de mesta med Frank själv eftersom han varit väldigt kinkig och mammig.. bara det där med att stanna på en mack och kissa med bebis i knäet. Eller mata i bilen när han sitter (läs ska krypa/stå) i bilen.. pjuuh!

Hemma har jag ju älsklingen som hjälper mig efter jobbet liksom! Så all cred till er ensamstående mammor där ute! ♡♡♡♡ ni är grymma som får göra allt själva.

Men på toppen av allt så har jag ju lidit av en jäkla förkylning hela vistelsen och skulle egentligen inte orka något mer än att ligga i sängen och slappa dagarna i ända. Men nää, svårt när man är iväg sådär. Samt att vädret varit KANON! Så varmt och skönt, för en febrig tjej som mig ;) hahah.

Väl hemma så hade min underbara man handlat ryggbiff och tillbehören för en fetaost sallad. Jag skulle få slappa och njuta av god mat. Perfekt! Ett litet litet glas rött slank ner också till köttet. Kanske frisknar till av de;) om inte annat så har Frank varit en ängel nätterna igenom nu och ikväll var han även lätt att natta! Han somnade i min famn efter 2minuter och då la ja bara ner han i hans säng. Så nu ska jag gå och lägga mig så man förhoppningsvis vaknar upp lite mer utvilad och kry imorgonbitti. ♡

Gillar

Kommentarer