Helgens bestyr

Känns mer som en vana nu att logga ut inför helgen! Otroligt skönt tycker jag och jag upplever ändå att folk är rätt upptagna över helgerna och kanske läser ikapp lite på söndagskvällen? Har jag fel?

Hur som så kommer här en uppdatering om helgens aktiviteter!..
i Fredags så åkte vi ju till Parken zoo och det var superbra! Minst lika bra som vi mindes det! Barnen uppskattade besöket lika mycket som vi!

Flamingos är så vackra fåglar!

Ralf var fascinerad av aporna!

De häftigaste djuren enligt mig är ju dessa megastora sköldpaddorna!! 😍

Väl hemma sen så lagade älsklingen middagen, kycklingryta med klyftpotatis!

På kvällen så tog vi fram maxi yatzy och lite gotta! Mysigt som tusan att få hänga med familjen❤️

Pappa & helen åkte hem efter en långpromenad ihop och då passade vi på att hänga ute i det fina vädret! Kossorna kom ner och hälsade på oss. Vi matade dom med gräs och sen lekte kusinerna tillsammans hela eftermiddagen innan vi beställde pizza och käkade ihop.

Lördagen startade med massa tjafs här hemma och tack vare en promenad tillsammans så löste vi allt, så tips till er som kanske har svårt att kommunicera! Ge er ut på en promenad, då tvingas man prata med varandra ;)

Här bad jag älsklingen att hämta ett strå till mig av vad det nu är! :)

Det blev så varmt så vi tvingades ta av oss på överkroppen.. åh då var det endast morgon! Hur skönt att värmen är tillbaka!!!

Efter lunchen så åkte vi och badade på Oknäs innan Strängnäs och sen skiljdes vi åt där, jag åkte hemöver för att göra mig iordning inför kvällens tjejkväll medan älsklingen tog med sig barnen på endurotävling. :)

Skönt att få göra sig iordning i lugn och ro!

Har tyvärr ingen bild på hur jag såg ut men hade min somriga vita klänning, lockar och rosa ögonskugga! Kände mig riktigt somrig när jag åkte iväg till Helena och crossfitmammorna! :) vi satt ute och käkade italiensk catering från Ica Maxi, som var superbra! Vi hade en trevlig kväll men i det lugnare taget.. vilket inte gjorde mig något emot då jag började få huvudvärk på kvällen, så jag skippade att dricka och drack istället vatten och Coca cola zero.
Hur som så vaknade jag ändå upp helt dödstrött!

Så imorse låg jag kvar läääänge på soffan efter frukosten och snosade på min stora kille ❤️

Resten av denna dag har gått i slowmotion! Tröttheten har hängt med hela dagen och jag kommer sova tidigt ikväll.
Vi tog en middag ute som avslut på semestern tillsammans och det blev ett väldigt lyckat besök på Pinchos i Uppsala med barnen. De åt som galningar, speciellt popcornen!! Mums :) nu nattar vi barn och sen blir det nog läggdags tätt inpå det.

Hoppas er helg var lika bra! ❤️

Gillar

Kommentarer