Helgen som var

Igår var Frank på halloween party med sin förskola! Så roligt att det finns föräldrar som driver på och tar initiativ! Det var förresten ett stenkast bort i vårt lilla Skolsta. Perfekt! Hade det inte varit för regnet så hade vi promenerat dit men men,. Letade och letade efter förra årets spindeldräkt men hittade inte den så det fick bli spindelmannen i pyjamas istället .. lite besviken Frank blev men vi lovade han en bättre maskeraddräkt till nästa år.
Ralf tyckte det var spännande med alla barn, ballonger, discolampor osv! Kul att få gå på party även för en halvåring ;)

Vi köpte pizza efteråt och myste!
Idag har vi bara slängt skräp vid miljöstationen här vid oss och sen fick vi besök av kusinerna.. då bakade jag en sockerfri blåbärspaj (recept finns i bloggen om ni söker på blåbärspaj) smakar EXAKT som vanlig paj!
Utanför föll årets första snö! Hur sjukt att det redan kommit snö!! Åh tror att denna vintern blir en sån här varga vinter! Med mycket snö och kyla ända in i April.
kaos efter lek .. städade upp hemma efter besöket och åkte och handlade lite inför veckan.. något som vi alltid har hemma är hushållsost, Bregott mellan, coca cola zero, någon frukt, Celsius & ägg. Har ni också sådana saker som alltid finns hemma?

Sen gjorde jag middag, idag slängde jag ihop en kycklingsoppa med sting. Recept kommer imorgon!

Gillar

Kommentarer