Helgen i Karlstad

Igår reste vi tidigt med bil mot Karlstad, jag och Frank. Älsklingen stannade hemma och kör tävling och grabbhelg. Perfekt att dela på sig sådär ibland tycker jag eftersom jag får mer kvalitets tid här då med mina föräldrar och vänner medan han kan passa på att träffa sina kompisar också. Det behöver man ibland :)

Vill förresten TACKA er för så fina och peppande ord kring "händelsen" eller min upplevelse hos läkaren när jag var där sist. Jag har bestämt mig för att lyfta detta hos barnmorskan vid mitt nästa besök för att förhoppningsvis se till så att nästkommande tjej inte råkar ut för samma oprofessionella beteende. Om ni inte hunnit läsa om den händelsen så hittar ni den Här .

När det kommer till samsovning av barnen i säng eller hur man gör för att få till det med 2 barn sen utan att bli klämd i sängen så tror vi att det kan gå att få Frank att somna om igen i sin säng. Med hjälp av lite engagemang från mig på nätterna..

Vi testade en natt med babywatchen och då hann jag springa dit innan han kommit in till oss, mycket enklare då att natta om.. det tog någon minut bara men det kan bli 3-4 uppvak under en natt.. så lite jobbigt att gå upp hela tiden.. men det kanske blir bättre med lite tid! Vi har inte hunnit konsekvent komma in i det. Men eftersom ja är hemma på dagarna så kan jag ta dessa nätter för att hoppas på att få till en vana.

Annars de nätter när han kommer in och vi är för trötta så får det gå bra ändå då får han sova med oss. Sen kanske vi får en snäll bebis som kan sova i sin bedsidecrib ;) annars har vi även en nödlösning på gästrummet att älsklingen och Frank kan samsova där inne! :) Det löser sig. Tacksam för att läsa era tips & hur ni gjort.

Gillar

Kommentarer