Helgen

Igår blev jag bjuden på pannkakslunch hemma hos svägerskan! Jag som ÄLSKAR pannkakor, har nog fått en släng av craving på detta nu i graviditeten.. mums! Sen skulle tydligen våra män (bröderna) ut och käka och prata jobb.. så vi slog ihop middagen tillsammans hemma hos oss sen på kvällen med barnen samlade (kusinerna) dom lekte och hade sååå kul efter att ha saknat varandra efter resan. Så fint att se! tacksam att ha dom här i närheten ❤️

Jag handlade middagen och gick även in på godisgallerian för lite fredagsgotte! Blev inte ”lite” godis... det är omöjligt där när de har ALLA godissorter någonsin typ.. men har börjat känna mig väldigt illamående efter jag ätit godis så jag tror att jag ska försöka minimera ätandet.. och sikta in mig på mer frukt och sånt istället! Ingen härlig känsla att må så kräk illa efter att ha fått käka godis. Nä blä, lite ändring behövs nog!
Här står trion.. delade på lite ostbågar till fredagsmyset.

Idag efter velande fram och tillbaka så åkte vi ut mot skidbacken borta vid oss för att premiäråka pulka där! Jag hade velat göra det till en heldag med grillning osv men Simon kände sig lite krasslig så det fick bli en kort sväng..
Så mycket snön!! Kul!
nu har vi alla tagit en liten förmiddagslur och vaknat upp, jag ska bada snart och ikväll ska jag hem till granntjejerna på lite räkfrossa! Så mysigt :)

Gillar

Kommentarer