Heldag i mall of Scandinavia

Vi åkte till Mos igår (mall of Scandinavia) men så smarta som vi är så delade vi upp oss i familjen då Frank inte kanske gillar att gå i butiker så mycket.. så han och älsklingen bokade en bio! :) vi gick tillsammans en stund där inne för att hitta nya skor till Frank, han fick likadana som vi har. Nike air huarache. Så sött!! Titta på dessa!
När dom sen gick iväg för lite lunch så tog jag Ralf i vagnen och gick för shopping . Behövde några klänningar, och om jag hittade fina saker! Wow. Är kär i denna kaftan från Lindex som dessutom var på rean. 200kr! Älskar fynd.
Kommer ha den hela sommaren, speciellt när vi åker ner till Grekland i slutet av augusti! Vi bokade Samos 1 vecka hela familjen. Mys!

Efter shoppingen och bion så väntade vi in våra grannar för lite middag och bowling på Olearys! Maten var ingen höjdare tyvärr men oj vad kul vi hade i spelhallen och med bowlingen! Har aldrig sett Frank så exalterad han stod och skrek och var helt tokig. Så gulligt med sina små bowlingskor och när han kom bärandes med bowlingklotet . Sååå tips på bra aktivitet! Han fick såklart använda barnräckena och den ställningen som man puttar ner klotet från. Men han var överlycklig över att få spela, så det gör vi definitivt om längre fram.
Båda barnen var så duktiga hela dagen igår. Från 11.00-20.00 i ett köpcenter och ändå helt nöjda hela vistelsen. Underbart när allt flyter på! ☺️

Gillar

Kommentarer