Hejdå pollenallergi!

Natten var bättre inatt och vaknade upp mer trött än någonsin! Hahah hur kan det bli så? Det är nästan som att den dåliga sömnen kommer ikapp då när man väl fått vila lite extra! Aja, jag orkade mig iväg på dagens Crossfitpass iaf! En jobbig
AMRAP på 40min idag där de första 10 och sista 10 minutrarna var kondition! Inte min styrka men känns bättre och bättre :)

Efter träningen så fick vi skynda hem då vi skulle få en leverans av UPS, visst älskar man när man ska få leverans och de skriver att man ska vara hemma för att mottaga. Kommer någon gång under dagen.. Hahah jo tack! Men helst hade man ju önskat leveranstider uppdelat i förmiddag/eftermiddag eller mellan vissa tider såklart?

Vi fick paketet vid lunch iaf och vad var där i då! JO VÅR LUFTRENARE!!! varför har vi inte tänkt på detta tidigare!!!??? Sambon här hemma har varit pissdålig hela sommaren hittills och behövt besöka läkare, ta kortisonsprutor, kortisontabletter, sova på hotell med ac osv osv! För här hemma har han känt av mer av sin gräsallergi (inte konstigt då vi bor på åkern typ) så nu ska vi testa denna!

Jag fick många bra kommentarer om att det skulle funka superbra med en luftrenare för allergiska, astmatiker osv! Håller tummarna! MEN märker redan skillnad! Dock så skulle jag ta upp en klänning i sovrummet och skakar av den, då steg allergihalterna på luftrenaren från 1-12!!! Där 12 är mycket dålig luft med väldigt hög nivå för allergi.

Då förstod vi vikten av att skaka av allt som är i tyg och tvätta o dammsuga textilier... så detta har jag pysslat med hela dagen!
Dammsuga soffa, sänggavel, sängen, fåtöljer, mattor, tvättat sängkläder skakat kuddar osv!! Så nu är det äntligen bättre luft här inne! Ska iaf bli spännande att se hur de känns efter några dagar! Ger vårt utlåtande sen.

Helt slut nu efter att ha hållit igång hela dagen! Kroppen är trött och mör.. vi har legat här som osocialaste människorna på jorden med varsin mobiltelefon och inte sagt ett ljud till varandra.. händer iofs rätt ofta! Ganska tragiskt ändå att man ligger och scrollar i en teknikpryl.. ska nog börja läsa mer böcker och lösa korsord istället! Bättre hjärngympa och hälsosammare :) egentid på bättre vis!

Fick bli en kvällsmacka innan läggdags, en gammal favorit. Rostad macka med ost och marmelad. Hur gott!

Såg även ett märkligt fenomen på himlen ikväll. Moln som åker på en linje! Hur sjukt!? Väldigt fint var det så jag var tvungen att fånga det på bild! :)

Gillar

Kommentarer