Hejdå Karlstad för det här året

Världens roligaste julklapp fick ju Frank! Minigolf som man kan bygga om till massa olika banor. Dom hade köpt den på Lidl!!
Julmat ❤️
Utelek i den krispiga luften! Den l
sen lagade jag middag till pappa & Helen :)
mys med min stora kille
Och bus hos mormor! hejdå Karlstad och tack för fina dagar familjen! Nu ska vi mysa in det nya året tillsammans jag och min lilla familj! Städa ut julen, leka med alla nya julklappar, träna och fixa inför nyår!

Gillar

Kommentarer

Antonio Laura,
Goddagshälsningar till er alla, som ordspråket säger ... ”läsare är ledare” Mitt namn är Antonio Laura från Sverige. För bara några dagar sedan läste jag online publicerade kommentarer på en förhållande blogg. en dam från München baserad journalist avslöjar hur hon permanent botade svag erektion och snabb utlösning inom tre veckor efter att hans fru lämnade honom på grund av sjukdomen medan hon fortfarande läste sin berättelse som hon sa ... mannen som hjälpte henne att uppnå allt detta kallas Chief Priest Oduduwa tar tillbaka sin ex fru efter separationen. Jag hade tur att kopiera Dr.Oduduwas personliga kontaktadress för att kommunicera med honom personlig för hjälp (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com) Jag kommunicerar med samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet behöver hjälp på mirakulöst sätt. För sju månader sedan såg min man Anderson rakt mot mitt ansikte och sa att det var mellan oss att vi var klara med vårt äktenskap, han tog bort min son Felix och reser i vårt land för att bo i Spanien, sedan dess har jag försökt att ringa och skicka meddelanden till honom via telefoner, socialmedian och e-post men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp för att åtminstone få prata med vår son Felix, jag lästes för att be om ursäkt även när vi båda vet att han har gjort mig orolig, han tog bort min son från mig i över sju månader. denna situation dödade mig varje dag jag var deprimerad och jag behövde desperat brådskande hjälp och lösning för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Dr.Oduduwa eftersom jag tror att han bara kan vara hopp för att hjälpa mig att föra tillbaka min man hem med min son. Dr.Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig att föra honom hem igen, jag följer och följer hans instruktioner steg för steg, 2 dagar efter att Dr.oduduwa lunch en magisk kärleksförtroll för min räkning vid sitt tempel, ringde min man Anslund till mig mobiltelefon för att be om ursäkt
www.relationshipexpert.com