Havet och hamnen

Igårkväll så överraskade jag familjen med att ha bokat bord på restaurangen nere vid stranden Asterias som verkade så mysig. Vi blev inte besvikna kan jag säga! Wow vilken service & god mat! Vi började med en fördrink till förrätterna, vitlöks foccacia, carpaccio & caprese! Sååå gott!
Skål älskling!

Denna semester är hittills verkligen semester!! Inga tjafs eller bråk, knappt något gräl med Frank och bebis väldigt nöjd! Så än så länge är det lugna gatan och såååå mysigt! Inte bara sådär bra som det kan se ut på sociala medier utan detta är verkligen verkligheten! Njuter till fullo!

Huvudrätterna sen var superbra också! Carbonara och tagliata (typ tunnt skivad oxfilé med hemmagjord beasås och hemmagjorda pommes!) Mums!

Idag startade vi dagen med en lång promenad på 1h ner till hamnen. Så fint & varmt! Men perfekt med lite aktivitet, solning samt vilostund för barnen. 3 flugor i en smäll.


Sen har vi legat vid havet!
2 solsängar kostade 7€ då fick man parasoll, platserna hela dagen och servicen genom att trycka på en knapp på parasollet så kommer dom och tar din beställning, hur bra!? Beställde massa lemonade & passade på att sola baksidan medan Ralf sov i vagnen och älsklingen o Frank var i poolen. Sen fick jag amma och mysa med Ralf när han vaknade. Såå snosigt!! Åh älskar att vara 2barns mamma, jag uppskattar allting så mycket mer denna gången! Kan inte ens räkna pussarna som utdelas på en dag till mina små!

Efter dagsvilan så gjorde vi oss iordning för en promenad in till hamnen igen för middag där idag. Vi började med en fördrink på ett ställe sen gick vi i satte oss på en restaurang som hette 4-sesasons. Bra service och okej mat! Dom är superduktiga på servicen här! Väldigt trevliga och givmilda!

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Ser så härligt ut! Jag, min sambo och vår dotter åker om tre veckor till kreta! Ska bli underbart. Vår dotter är då 3 månader. Tänkte om du kunde skriva en lista på vad som är bra att få med sig när man reser med en liten bebis ☺️ Ha en fortsatt bra resa!
viktoriabergh
,
Åh fantastiskt!! Skrev ju ett inlägg om det här i veckan bara! Vad vi hade med osv! om du inte hittar kan jag länka! Kram