Här ligger jag och slappar

Här ligger jag i en gunga och slappar medans bebis sover! Så smidigt att kunna natta i vagnen och sen koppla av ute! En molnig dag med med värme åtminstone :)

Jag ska strax hämta hem Frank från förskolan så därför behövde jag natta Ralf i sin vagn..

Vi hade tänkt gå ut en sväng sen och kanske leta blommor tillsammans när pappan i familjen kommer hem.

Jag har nämligen ett samarbete med Revolution Race idag där jag ska visa upp deras friluftskläder :). Älskar deras plagg och är glad över mitt långvariga samarbete med dom! :) rabattkod kommer upp sen för den som gillar plaggen lika mycket som vi gör!

Gillar

Kommentarer

Liv,
Åh så avis på barn som sover i vagnen! Det har min dotter aldrig gillat haha. Hon somnar utan problem, men vaknar snabbt igen. Hennes rekord är 40 min. Verkar så skönt och lätt annars med vagnen!
ambivertaliv.blogg.se
Viktoriabergh
Viktoriabergh,
Ja trixet är nog att försöka vagga lite efter ca 20min! Då brukar de komma upp i lättare sömn och om de somnar när vagnen vaggar så kan man förhindra uppvak då genom att ligga steget före! För barn blir oroligare när de vaknar upp och något ändrats från då de somnade! annars rekommenderar jag dig att köpa en "vaggare" finns ju som en apparat att sätta på vagnen som vaggar den åt dig 😍🙏🏼 Lycka till !!
nouw.com/viktoriabergh