Gulddagar

(Detta inlägg skulle ha kommit upp lördag morgon)

Blir så trött på tekniska Fel!!! Hittade detta inlägget i utkastet nu liksom... aja ni får läsa och tänka lördag..

Åh vi har den här helgen kvar innan Frank ska börja förskolan.. mitt mammahjärta gråter! Men jag tycker ändå att det ska bli både spännande och roligt, jag tror ju att detta kommer att gå superbra sen att han kommer kunna vara där ca 27h i veckan gör mig också gott! vill ju ha så mycket tid med han som möjligt :) men ändå se till så att han får komma in i förskolemiljön med tider och deras pedagogiska verksamhet. 

Så vi startade denna helgen på bästa sätt! Frank har sovit HELA natten helt ensam i sin egna säng! Jag har hört att han hostat lite via babymonitorn så jag har sovit lite sådär, var uppe en gång och tittade till han också om han skulle vilja ha lite vatten men han sov när jag kom in på natten. 

Älsklingen skulle iväg tidigt imorse på endurotävling under förmiddagen så jag fick ta sovmorgon och vaknade av att Frank stog i vårt sovrum och tittade runt fundersamt! 

Han ser väl inte mig där jag ligger under ett stort fluffigt täcke. Han sken upp när han såg mig och jag lyfte då upp han till vår säng där vi tittade på lite Stadens Hjältar innan vi gick upp och åt frukost :) så mysigt. 07.00 var klockan då perfekt!! 

hahahha idag skrattade vi mycket vid frukosten och jag kände en sådan där livslycka när jag tittade på honom! 

Gillar

Kommentarer