Gravidhjärna..

Jag hade lovat att åka och hämta älsklingen på Arlanda så att han skulle slippa ta en taxi hem. Hans flyg landade vid 17.50 så vi kom fram till att jag skulle åka 17.10 för att vara där runt 18.00 så att jag skulle slippa vänta på honom så länge.. så när klockan var ca 13min över så åkte vi..

Jag tänkte att jag skulle orka köra lite senare på dagen då jag oftast mår lite bättre då men nej tydligen inte, och speciellt inte när jag kör bil. Blev åksjuk direkt, men hade bunkrat upp med clementin och mariekex så det hjälpte mig! I värsta fall får man ju stanna för att spy!

När vi väl kom fram så skickade jag ett sms om vart vi stod.. väntade i 15min utan svar vilket var konstigt för han skulle ha landat för ca 20min sedan.. började tänka.. och insåg att jag var där 1h för tidigt!!! åh gravidhjärnan!!! Jag var där 17.05 men skulle ha varit där 18.05 istället ju!! Haha inte konstigt att han inte svarade när han satt i luften fortfarande.. suck!

Fick parkera bilen istället och betala för 2st P-biljetter (gjorde fel första gången) jag och Frank tog lite mat där inne och sen fikade vi, så vi fick tiden att gå! Tur.
Sen äntligen kom vår älskling!!! ♡ åh så saknad!! Underbart att få hem sin kärlek igen. Nu är vi kompletta! Simon har gått och lagt sig med Frank nu men jag ska strax krypa ner brevid mina killar. Mysigt !

Aja, hur det kan bli!! Vimsigt värre .

Påtal om något helt annat, fick tag i barnmorskan idag som rekommenderade mig det receptfria läkemedlet Postafen.. Hur har det funkat för den som testat? Jag ska köpa hem det imorgon för att se om det kan hjälpa mig bättre, det står att det ska funka mot rörelsesjuka alltså illamående som uppstår vid tex bilfärs, båtturer osv när balanssinnet blir påverkat.. kan det vara samma vid graviditetsillamående? ♡ värt ett försök iaf, annars får vi ta en annan väg.

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Tack snälla!! ♡♡♡
viktoriabergh
,
Tack för alla råd. Har ätit lergigan comp men funkade inte.. tycker Postafen funkade lite bättre nu men ska absolut börja dricka vätskeersättning kram!!