Gravid vecka för vecka 35

(34+4)
Kan inte förstå att det endast är 5veckor kvar!! Det sjuka är ju att det lika gärna kan vara 3veckor kvar.. det känns att det börjar närma sig för nu inser jag att det skulle kunna dra igång när som egentligen... jag som har både örebro resa och karlstad inbokat! Får hoppas att lillkillen inte vill kika ut i förväg och om han vill det så ber jag till Gudarna att det inte är när jag befinner mig i Karlstad eller Örebro!

Nu är bebisen i stort sett färdigutvecklad och ska bara biffa till sig lite innan det är dags för den stora världen. Det kan vara i bra tid att skriva ett förlossnigsbrev om man vill ha det. ( det gjorde vi igår ) kan ta upp det i ett annat inlägg om vad vi skrev där.

VECKANS SÖMN: Som jag skrivit innan så är det verkligen en bergochdalbana! Ena natten är hemsk och den andra somnar jag direkt utan att vakna under natten. Men lergigan medicinen hjälper mig att få bra djupsömn och jag har ju inga direkta gravidkrämpor vid sömndags. Det är ju bara restless legs som spökar. Iofs är ju bebisen som vildast på kvällarna med så man får ligga och känna på några sparkar innan man somnar.

ALLMÄNT MÅENDE: Börjar bli lite långsammare i allt jag gör. När jag ska i och ur bilen, gå någonstans eller städa tex. Men det är ingen idé att stressa! har inte direkt ont någonstans förutom i fogarna om jag gått mycket eller när jag ska rulla ur sängen. Då gäller det att stänga ihop benen! Hah vikten ligger nog på 67kg nu som är 12kg upp från start. Hormonerna är också som dom är, men efter mitt gråtutbrott i fredags så har jag varit pigg och glad!

VECKANS TRÄNING: promenad promenad promenad.. känner mig så tung och folkskygg så det räcker för mig att gå ut och gå.

VECKANS TANKAR: inser att det nog kan vara smart att börja packa bb väskan. För om vi ska ut och åka så kan det vara bra att ha den redo. Även att få in babyskyddet i bilen tills dess att vi åker till Karlstad, om jag skulle behöva föda där! man vet ju aldrig.. bäst att va på den säkra sidan!

VECKANS BÄSTA:
Att bebisen inte är igång på nätterna för att väcka mig.

VECKANS SÄMSTA: Att jag orkar mindre och mindre! Men det är ju bara som det är nu. Får acceptera det!

Gillar

Kommentarer