Gravid vecka för vecka 28

Vecka 28 (27+3) är jag idag

I min gravidapp så är detta sista veckan innan jag går in i Tredje Trimestern alltså den sista delen av graviditeten. men på andra hemsidor så står det att den startar i vecka 28 så jag vet inte riktigt vad som stämmer! Det känns dock lite som att man är på väg in i slutspurten men det är ju ändå hela 12veckor kvar till BF (Beräknad födsel) :)

VECKANS SÖMN: Sömnen har blivit betydligt sämre denna vecka, förra veckan sov jag som en gud! Behövde inte gå upp för att kissa förens kl 09 på morgonen och fick sova hela natten! Nu däremot så är jag uppe och trampar kanske minst 5 gånger varje natt, dels för att kissa, vaknar av att bebisen i magen sparkar, & för att det kryper i benet "restless legs" har iaf börjat med magnesium och järn tillskott! så får se om det blir bättre! håller tummarna

ALLMÄNT MÅENDE: Känner mig lite tyngre denna veckan och blir lättare andfådd! har även varit extra nära till gråt.. som en känsloladdad liten boll :D mina fötter och händer har blivit jätte varma dessa dagar så ska nog börja sätta ner dom i iskallt vatten innan läggdags så att jag kyler ner mig! morgonillamåendet har blivit lite värre denna veckan även.

VECKANS TRÄNING: Träningen känns riktigt bra! har både simmat, gymmat och promenerat! man får vara nöjd att man ens kommer iväg liksom, och jag tror att jag mår bäst i kroppen om jag tar mig iväg direkt efter frukosten! för då blir det perfekt med lunch efteråt.

VECKANS TANKAR: Denna veckan har vi börjat fundera på mammaledigheten och pappaledigheten.. tror vi kommer göra så att jag är hemma i ungefär 14månader.. sen går jag tillbaka successivt som Personlig tränare men sen ska jag hösten 2018 förhoppningsvis komma in på en utbildning som jag ska söka! men det blir för tidigt att söka till den redan nästa höst för då kommer inte Simon kunna vara pappaledig.. blir för dåligt med pengar så därav tror vi att denna lösning passar oss bäst! Han vill ju också få umgås med vår lille pojk och vara pappaledig:)

VECKANS BÄSTA: Simons LEDIGHET! och vädret!! att vi fått tid tillsammans och att han myser med magen och mig<3 så mycket kärlek till er två!

VECKANS SÄMSTA: Att bebis sparkar mer längre ner mot livmoder halsen/urinblåsan! känns jätte konstigt och jag längtar inte till de att sparkarna når revbenen! :p

Gillar

Kommentarer