Gravid vecka 38

Vecka 38 (37+4)


Bebisens utveckling: Bebisen räknas nu som fullgången och färdigutvecklad inne i magen, nu handlar det mest om att lägga på dig lite extra hull och förbereda sig inför förlossningen. De flesta föder mellan vecka 38-42

Allmänt mående: Det känns OFÖRSKÄMT bra att snart ha gjort klart hela vecka 38 i graviditeten och fortfarande känna att jag har massa energi & mår väldigt bra för att vara höggravid! Kanske för att jag mått så dåligt hela graviditeten så nu börjar jag känna igen mig själv lite igen! Såå tacksam! Krämporna denna vecka har mest varit pga att jag bröt lilltån! Haha så jag har haltat och stånkat omkring, värst är på nätterna när man är uppe för att kissa... då är man väldigt stel och öm i kroppen jisses

Veckans sömn: Jag har sovit ganska bra, märker ändå att jag inte blir så påverkad av ”dålig sömn” .. varenda gång jag vaknar till så måste jag gå upp och kissa och man är ju ganska van nu i detta skede så det funkar ändå! Jag är ändå pigg på dagarna :)

Veckans träning: Promenerat och promenerat denna veckan, samt sprungit som en dåre efter Frank då! Det blir ju så när man är ute och leker mycket att man får följa med i barnens tempo.. inte det lättaste när det ska cyklas! Men så mysigt att få se alla barnen här på området leka tillsammans. Så ja träningen har varit just detta.

Veckans tankar: Så glad över att jag ännu inte känner mig helt klar i graviditeten med frustration och längtan efter bebis. Nu är jag mer sådär positivt inställd och vill hinna med en del innan bebisen kommer istället! Hinna gosa och njuta av Frank också..

Minns så väl när vi väntade Frank att det var inget annat jag kunde tänka på än att jag ville att förlossningen skulle dra igång! Nu är jag mer chill och tänker det får komma igång när det vill.. det löser sig :)

Veckans bästa vs. sämsta! Veckans bästa har återigen varit min energinivå! Att jag faktiskt är höggravid och mår oförskämt bra! Underbart.. sen har ju som sagt det fina vädret inte gjort oss sysselsatta och jag tror att det är en stor anledning till att man mår så bra :) värmen och solen blir vi ju alla glada av!

Veckans sämsta är krämporna.. ryggont, halsbränna, ont i kroppen på kvällarna och den brutna tån! Hahah men jag överlever!

Gillar

Kommentarer