Gravid vecka 37

Vecka 37 (36+5)
Magen är såååå tung och låg.. att man ser ju inte ens trosorna längre .

Bebisens utveckling: Bebisen fortsätter träna på sina egenskaper som sugreflexen och att svälja fostervatten för att träna lungorna på livet utanför magen.. bebisen lägger på sig hull och väger nu ca 3kg i slutet av denna veckan. :)

Allmänt mående: Denna veckan blev exakt som jag önskade, frisk med mycket energi! Vädret har ju gjort att man kunnat spendera mycket tid utomhus och vi har ju haft påskledigheten tillsammans. Supermysigt! En vecka där jag mått väldigt bra i graviditeten och haft lite ryggont och svullna fötter mestadels! Annars bra! Eller juste, magen har ju börjat krångla med.. alltså från hård mage i typ 8mån till lite lösare.. ja jag pratar om bajs. Men har läst att det är vanligt i slutet av graviditeten så får se det som något positivt ;)

Veckans sömn: Jag har sovit väldigt bra denna vecka, både kunnat ta sovmorgon och sluppit springa upp flera gånger under natten för att kissa.. så skönt!

Veckans träning: Promenader har jag orkat med denna veckan! Superhärligt... dock så har det lett till svullna vader/fötter. Så stödstrumporna har fått åka på varje morgon nu.. :) målade ju även lekstugan idag och det var ett träningspass i sig. Skönt med lite energi som sagt.

Veckans tankar: Snart är vi 4, kanske dags att börja ta lite egentid med Frank bara jag och han o mysa ordentligt!! Vill ju så gärna ge han massa tid nu innan lillebror kommer. Jag har dessutom bokat in mig på en till gravidmassage samt spa nästa vecka när vädret ska bli ”sämre” Det är jag VÄRD ;) Mysigt att få rå om sig själv.

Veckans bästa vs. sämsta! Veckans bästa har absolut varit vädret och allt socialt umgänge med både vänner och familj! Att jag haft energi att mäkta med allting.. jag glömmer ibland bort att jag faktiskt är höggravid!

Veckans sämsta har varit mina svullna anklar och ryggontet! Men det är bara att orka med, sista veckorna nu.. heja heja!

Gillar

Kommentarer

Cecilia
,
Wow, vad kroppen kan! Du är så stark och vacker minns att allt var tyngre under andra graviditeten och även därefter men helt fantastiskt att få uppleva inte bara en utan två gånger önskar er allt det bästa
Amanda
,
Lös mage var tecken på att min förlossning skulle starta inom de närmsta dagarna 😊 lycka till!
Linn Östlund
,
Jättefin! Har du fått några bristningar än? Eller fick du när du gick med Frank?
viktoriabergh
,
Tack!! Ja jag tror det! Men ser inte så bra då magen är så låg.. så inte riktigt kikat det märks! De brukar bleka också..
viktoriabergh
,
Tack snälla!!❤️❤️❤️❤️
viktoriabergh
,
Tack snälla!!