Gravid vecka 32

GVecka 32 (31+5)
Bebisens utveckling: Ca längd på bebisen nu är 40cm och vikten kan pendla mellan 1.79kg-1.95kg. Alla bebisens sinnen tränas hela tiden, den känner av dygnsrytmer, ljus, ljud och dofter.. så om någon annan än mamman pratar eller sjunger för bebisen i magen nu så kommer den nog känna igen den personen sen i verkliga livet. Det börjar bli trångt inne i livmodern så bebisen ligger gärna med huvudet nedåt i fosterställning.

Allmänt mående: Denna vecka har nog varit den bästa på länge faktiskt med gravidkrämporna.. bortsett från illamående och dåligt med sömntimmar pga Frank i början av veckan så har jag ändå haft energi och inte känt mig sådär supergravid som jag gjorde i början av vecka 31. Men som ni märker så svänger det ju fort här

Veckans sömn: Sömnen blev ju dålig i början av veckan för att Frank var sjuk men sen vi kom hem så har han nu sovit i sitt rum ända till morgonen och jag har fått sova bra! Kroppen har nästan känts glad över sängen och jag har somnat snabbt och djupt! Inte många nätter där jag behövt upp och kissa heller! Så det är skönt :)

Veckans träning: Vi har haft fullt upp att ta hand om en sjuk Frank och sen har jag försökt jobba så mycket som möjligt då jag haft deadlines och redovisning i bolaget så prioriteringen av motionen har tyvärr varit usel. Nästa vecka!

Veckans tankar: Äntligen har jag fått lite ro i själen och beställt nu både säng, skötbädd, täcke/kudde, babynest osv! Sååå skönt att vi nu fått ordning på detta! Ska bli så kul att få börja boa på riktigt.. jag menar vi måste ju ha en säng till bebisen!! ☺️ (tänkte visa i video vad vi köpt)

Veckans bästa vs. sämsta! Veckans bästa har absolut varit min höga energinivå! Att jag orkat jobba, ta hand om Frank, baka bebis, fixa i hemmet och rodda med bebisens saker. När denna vecka är över så ska jag ta en lugnare vecka med energitankning.. promenader, fika, tjejhäng, skumbad osv!

Veckans sämsta har varit illamåendet som legat som ett moln över mig.. jag har försökt tänka förbi det men det tar på mig att må sådär. Samt att magen är sååååå låg! Blir galen! Det känns så tungt att ha den nere mellan benen typ förstår inte varför bebisen ska ligga så långt ner.. pjuh

Gillar

Kommentarer

Hedvig
,
Vad jobbar du med? ☺️ Jag trodde du var sjukskriven? Kram kram!
viktoriabergh
,
Hej! Jag jobbar med mina sociala kanaler, jag är sjukskriven men inte 100% därför kan jag jobba hemifrån med det. kram!