Gravid vecka 19

Första sparkarna har börjat! känns så overkligt att man nu kan känna den lilla bebisens närvaro mer tydligt. Innan har det varit mest fladder och liksom rörelser men ingenting riktigt konkret, nu känns det som att någon puffar eller knackar på insidan av magen. Så mysigt!
Magen är fortfarande väldigt låg på mig och det blir som en liten limpa på magens nedre del, ser ganska roligt ut :D haha men den växer väl uppåt snart hoppas jag, gillar ju när magen börjar bli sådär rund och mysig!

Det känns jättepirrigt att vi snart ska få se vår lilla bebis på ultraljudet och som sagt nyfikenheten på kön gör mig tokig!! Vill veta nu! :D jag försöker minnas tillbaka till när Frank låg i magen om det finns likheter eller tecken som tyder på pojke eller flicka men nää, kommer inte fram till något vettigt!

Hur som så har mitt illamående inte släppt än och jag spyr fortfarande! det finns bra stunder över dagen också och jag tillåter mig själv att då njuta över de stunderna och ta tillvara på dom.

Mitt gravidbälte har faktiskt varit ett bra stöd för fogarna och jag rekommenderar det varmt till dig som lider av foglossning som mig. Det blir som en omfamning av bäckenbotten och känns väldigt behagligt att ha på sig när man går runt osv. så tips!

Frank börjar förstå mer och mer om bebisen i magen med, om jag frågar honom vart bebisen ligger så vet han att den är i mammas mage. Han vill även ligga nära och gärna PÅ magen när vi ska sova.. så gullig! ligga på bebis säger han, tvivlar inte på att han kommer vara en fantastisk storebror! Vi försöker involvera honom i detta med bebisen så mycket som vi kan! Allt från ny barnvagn som får bli Franks och andra bebis relaterade saker, vi tror att han växer av det och mår bra av det. :)

 

Gillar

Kommentarer