Gräsänka

Idag har jag varit ensam med båda barnen från morgon till kväll och det har gått SÅ bra! Just för att värmen är så intensiv så har lilla Ralf varit gnällig och inte alls uppskattat hettan som vi gör vilket är förståeligt.. så han har mestadels varit inomhus idag och fått sova i vår säng i de svala med fläkten mot hans håll.. babymonitorn har därför varit med mig ut idag medan Frank lekt med både grannbarnen och kusinerna som kom till oss mot eftermiddagen.. det har lekts i lekstugan, poolen, altanen osv! Skönt med en heldag i solen där jag faktiskt kunnat lutat mig tillbaka och njutit av solen i ansiktet! Blir ju mycket skugga för en annars med bebis.

Lunchen fick bli på de vi hade hemma... chicken nuggets från frysen, broccoli (franks val) currydressing och en liten fetaostsallad med gurka & tomat i. Riktigt gott ändå!
Här invigde Ralf sina små sommarkläder som Frank hade när han var halvåret!! Denna ”lilla” kille växer snabbt! PS. Kläderna åkte av snabbt sen när värmen kom igång och han fick vara i blöjan bara resten av dagen.
På kvällen tog vi pizza tillsammans innan kusinerna åkte hem..
alltid missnöjd bebis när man ska äta hämtmat !

vi alla 3 tog sen ett bad för att svalka ner oss innan vi la oss i vårt sovrum för lite bamse tittande medan Ralf somnade ammandes och Frank käkade lite lördagsgodis. Sen höll han också på att somna vid 19.00 så jag tog med han in till sitt sovrum där han somnade efter 5min med mig kliandes på hans ben.

nu njuter jag just HÄR!

Gillar

Kommentarer