Gör något åt saken

Usch vilken "deppig" dag jag haft!

Jag började morgonen med att äta grill chips och ballerina kex till frukost. Då förstördes hela dagen efter det.. men orkade verkligen inte äta något annat, hade inget hemma och hade inget sug efter något nyttigt.. ändå var jag iväg till affären på morgonen för att köpa ägg och smörgås till Frank! Vadfan

Tog en promenad till Fridhemsplan då jag skulle möta ewa och selina på öppna poledancetiden.. på vägen dit började jag tänka på allt negativt.. om att rumpan har försvunnit, fettet på magen börjar komma tillbaka! Min hållning är dålig, kände mig sjukt ohälsosam!!! Visst det är ingen direkt fara att ha någon sådan dag då och då om det inte sker jämt! Men nu har jag skött kost och träning dåligt tycker jag! Då är det extra lätt att hamna i den där negativa spiralen och fortsätta med sitt beteende som en tröst för hur dålig man är!!

Nej FY kände jag! Jag kan fan inte gå där och klaga och tycka att jag är dålig om jag sen inte väljer att göra något åt de! Som att gå runt med huvudvärk och klaga på ont i huvudet men utan att ens försöka få bort den med hjälp av vätska och huvudvärkstabletter.

Så NU ska jag inte klaga något mer, istället försöka ta tag i det som jag är trött på!

Jag ska lägga upp mat schema inför veckan med 5 rätter som jag gjorde förra veckan, samt ha frukost alternativ hemma och förberett!!

Ska köpa hemma "snacks" som är bättre än godis och fikabröd så att det blir det första alternativet, de bättre alternativet! Jag ska inte ha några restriktioner om hur ofta eller mycket jag får äta skräp men jag ska tänka en gång extra innan jag köper något dåligt för att liksom bara tänka om jag verkligen vill äta just det då.

Jag ska ta mig ut på 1 löprunda/veckan

Promenera varje dag! Om det så är till affären så ska jag räkna det som en promenad.

Jag ska köra 1 pass på sats online training via tvn. 30min bootylicious tänkte jag genomföra/veckan

Samt gå på poledancen nästa vecka då. Där är min plan!

Här ska göras nått åt saken istället för att deppa över hur "dåliga val" man gör.. jag vill känna mig bra och gör man saker lite mer för sig själv och sitt välmående så mår man bättre! Annars blir det ju ett självskade beteende.

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Nej men som jag skriver så äter jag inte så bra. Slarvar och jag mår bäst när jag äter bättre och oftare. Samt tränar för endorfinerna. Så det är för min skull. Vet att en fika hit och dit inte gör något. Har dock blivit FÖR mycket av den varan och jag vill inte ha det så:)