Godmorgon vecka 40!

Åh, lika snabbt som värkarna kom igår så försvann dom.. jag hann inte ens bada bort dom. Haha sjukt att man blir besviken att värken försvinner enda gången man önskar sig värk i kroppen..

pizzan gjorde gott iaf och vi fick en lugn o skön kväll på soffan igår. MEN
Vaknade inatt av en värk den var ändå ganska ond.. var nästan säker på att det var starten på förlossningen och började tänka på om jag skulle väcka Simon, gå upp för att försöka lindra det eller försöka somna om.. jag hann inte mer än att gå upp och kissa så var även den smärtan borta och kom inte tillbaka något mer... typiskt! Kroppen jobbar verkligen för fullt nu och övar. Bara sådär konstigt att det endast blir en enda värk i ca 40sek-1min sen är det helt borta.. aja det kan ju i värsta fall hålla på såhär i någon vecka till.

Idag gick vi in i vecka 40!! Det känns som en milstolpe iaf! Procentuellt så föder ju fler i vecka 39+ än 38+ så vi kan väl tillsammans hålla tummarna att vi får se bebis denna vecka!
magen är låg och pyjamas världens skönaste plagg just nu! idag blir det en LUGN dag hemma med vila..

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
Ja denna väntan. Som att stå i en kö som aldrig rör sig haha. Vi har bf på söndag. Hoppas vi snart får träffa våra småttingar
viktoriabergh
,
Hahh ja jag har typ tappat ork och energi nu för att man mest går o väntar! De håller jag med om!❤️