Gnabb är livet 

Trista bilder här idag då vi la kameran och mobilerna i vagnen mest hela dagen :) 

Det är ju inte bara guld och gröna skogar på semestern.. vi har haft våra små gnabb här nere men ändå så verkar vi vara dom som har roligast och skrattar mest.. är andra människor bittra på livet eller har dom bara noll glädje!? vi har iaf som roligast i poolen och som sämst när vi ska bråka om vem som ska natta Frank och vem av oss som ska få sova eller vila! Snacka om utmattade föräldrar när varenda gnabb handlar om detta i stort sett.. vi försöker köra något varannan men ibland kan det ju bli en jäkla kamp och man behöver hjälp! Dessa problem uppstår aldrig hemma konstigt nog.. det är som att vi gått in i semester mood och vill verkligen ta tillvara på varenda liten  avkopplande stund.. är det värmen kanske? Aja hur som så är vi ju mer sams än osams iaf men ville bara visa för er att det finns ju en baksida bakom glada soliga bilder också! De stunderna fotar man ju sällan! Hahaha tänk hur det skulle se ut! Kanske ska börja med det, "en bråk selfie vare här" familjefoto mitt i kaoset ... 

Gillar

Kommentarer

Madeleine
,
Ville bara skriva att din ärlighet Viktoria är helt underbar❤️ Dom flesta pratar inte om bråk och tjafs, undan då är det skygglappar på. Vilket är jäkligt sorgligt! Alla bråkar, diskuterar, tjafsar, tycker olika! Jag tycker synd om dom som har det "perfekta förhållandet"! Sv bråk blir man starkare You go girl❤️
Cecilia
,
Så uppfriskande att du skriver om hur ni har det, både allt det bra men även om småtjafs som dyker upp ibland . Känner igen mig från våra semestrar .
Klara
,
Hej! Brukar aldrig kommentera men tänkte jag skulle göra de idag efter detta inlägg. För mig som läsare har jag hela tiden sen Frank föddes fått uppfattningen att Simon är väldigt lat och egoistisk. Jag har egentligen inget med detta att göra men jag själv skulle aldrig acceptera. För mig och min sambo finns inget varannan gång eller "jag nätta hen igår så idag e de din tur" jag förstår att ni är trötta småbarnsföräldrar och jag förstår om jag fått fel uppfattning men de e den jag fått... Simon verkar inte lika delaktig som min sambo tex är. Jag hoppas du kan stå på dig mer och att Simon inser att han e bästa pappan till Frank, han klarar lika mkt som du när de kommer till er son.
viktoriabergh
,
Ja så är det ju ibland
viktoriabergh
,
Hej! Jag måste faktiskt försvara honom där för som sagt har vi haft lite privata problem han har haft sina strider och jag mina. Så inga relationsrelaterade problem.. detta har lett till att jag då vissa stunder fått ta mer ansvar. Nu tycker jag att det är jämnlikt och att vi tar bra ansvar för honom tillsammans utan att den andra gör mer eller mindre. Simon är väldigt delaktig i vår son och ber om ursäkt att det blivit framstått på annat sätt. Såklart har det funnits jobbigare tider då har jag även skrivit om dessa men nu har vi en väldigt bra harmoni i familjens roller ❤️ tack för visad omtanke!
viktoriabergh
,
Tack snälla fina du! ❤️