Glass bottom boat

Igårkväll så hade vi bokat restaurangen nere vi vattnet, det finns nämligen 10st restauranger på hotellet som ingår i all inclusive konceptet, dock är 2st av dom endast för vuxna utan barn. Sen är 1 av dom buffé restaurangen Mosaik. Så det finns alltså för oss 7 restauranger att boka, vi bokade de flesta allra första kvällen inför veckan och har nu hunnit testa några stycken. Just denna som heter O-beach trodde vi skulle vara deras bästa med tanke på att den ligger på stranden. MEN så besvikna vi blev, maten höll inte alls samma standard som de andra restaurangerna, hittills har nog faktiskt buffén varit bäst! :) så vi fick gå därifrån efter lite petande i maten och avsluta på en annan restaurang. Så tråkigt men det är ju bra att det finns massor att välja på iaf! :)

Så fint nere vid vattnet!

Idag vaknade vi upp lite förkylda men lyckliga! Vi hade bokat en gratis tur med båt som finns tillgängligt via hotellet. Glass bottom boat. 30min färd ut från hotellets strand för att kika på fiskarna! Sååå mysigt och värt!

Så glad kille som fick se massa Nemosar sjukt häftigt att få kolla på havsbotten.. så vackert!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Wow så fina bilder! Vi åker till exakt samma hotell om drygt 1v med våra två barn (4år och 1år). Har du några tips på nåt vi borde ta med som ni har med eller saknar? Något annat att tänka på med hotellet? Tycker du att vi ska boka alla restauranger direkt eller välja några få? Njuuut - hemma i SE är det minus och snö!
viktoriabergh
,
Åhhh lyckostar!!! Det är väldigt fint och mysigt! Ett tips är att ta med ordentligt med blöjor och solskydd (såklart) det är dyrt här på hotellet och taxi härifrån med hotellets bilar är ganska dyra.. så om ni ska åka taxi så rekommenderar jag er att googla upp rekommenderade taxi bolag här i Mauritius ist. Ett bra tips är att ta med keps/hatt till alla. Barn som vuxna. Jag och Simon har båda bränt oss i pannan Annars så finns alla bekvämligheter! Det finns schampo och tvål i duschen men inte balsam om man vill ta med det tex. Badhanddukar finns att låna och byta in till nya varje dag. De får man även låna med om man ska till stränder så skippa egna 😊 jag skulle inte rekommendera middagen på O beach men för lunch så är det en bra meny! God pasta & vattenmelon/fetaost sallad. 😊 vi har skippat några restauranger (den italienska & den inhemska) då vi tyckte att buffén hade mer utbud och man kan ta lite av något för att sen hämta mer av de man gillade bäst. Känns så dumt att slänga mat som man beställt in på restaurangen .. men det finns menyer att kika i när man bokar så kolla vad som känns lockande och boka dom 😊 bara säga till om du undrar över något! Kram
Anna
,
Tack snälla för ett så utförligt svar! Och såg även ditt inlägg om vädret som var min nästa fundering Behöver man en tröja till kvällen? Hur gammal är er son? Finns det flytvästar till barn för de olika utflykterna/vattenlekarna? Mailade hotellet som sa att det tyvärr inte fanns... Vi börjar blir så laddade för resan! När åker ni hem?
viktoriabergh
,
Ni behöver absolut inta långärmade eller långbyxor! De var va 28grader på kvällarna och ingen solfrossa i världen skulle kunna få mig att vilja klä på mig mer .. Frank är väldigt liten ändå, han kan ha storlek 86-92 och det fanns flytvästar som satt jättebra på honom i barn/baby size, absolut de minsta flytvästarna han haft på sig om vi jämför med alla våra resmål. Så var inte orolig för de finns att tillgå på de turerna från hotellet. 😊 förstår!! Vi kom hem igår, så njut ni!! Kram