Glass bottom boat

Igårkväll så hade vi bokat restaurangen nere vi vattnet, det finns nämligen 10st restauranger på hotellet som ingår i all inclusive konceptet, dock är 2st av dom endast för vuxna utan barn. Sen är 1 av dom buffé restaurangen Mosaik. Så det finns alltså för oss 7 restauranger att boka, vi bokade de flesta allra första kvällen inför veckan och har nu hunnit testa några stycken. Just denna som heter O-beach trodde vi skulle vara deras bästa med tanke på att den ligger på stranden. MEN så besvikna vi blev, maten höll inte alls samma standard som de andra restaurangerna, hittills har nog faktiskt buffén varit bäst! :) så vi fick gå därifrån efter lite petande i maten och avsluta på en annan restaurang. Så tråkigt men det är ju bra att det finns massor att välja på iaf! :)

Så fint nere vid vattnet!

Idag vaknade vi upp lite förkylda men lyckliga! Vi hade bokat en gratis tur med båt som finns tillgängligt via hotellet. Glass bottom boat. 30min färd ut från hotellets strand för att kika på fiskarna! Sååå mysigt och värt!

Så glad kille som fick se massa Nemosar sjukt häftigt att få kolla på havsbotten.. så vackert!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Tack snälla för ett så utförligt svar! Och såg även ditt inlägg om vädret som var min nästa fundering Behöver man en tröja till kvällen? Hur gammal är er son? Finns det flytvästar till barn för de olika utflykterna/vattenlekarna? Mailade hotellet som sa att det tyvärr inte fanns... Vi börjar blir så laddade för resan! När åker ni hem?
viktoriabergh
,
Ni behöver absolut inta långärmade eller långbyxor! De var va 28grader på kvällarna och ingen solfrossa i världen skulle kunna få mig att vilja klä på mig mer .. Frank är väldigt liten ändå, han kan ha storlek 86-92 och det fanns flytvästar som satt jättebra på honom i barn/baby size, absolut de minsta flytvästarna han haft på sig om vi jämför med alla våra resmål. Så var inte orolig för de finns att tillgå på de turerna från hotellet. 😊 förstår!! Vi kom hem igår, så njut ni!! Kram