Glammom

Nu i slutet av graviditeten så börjar ju ALLT klämmas åt och sitta obehagligt! Speciellt underkläderna... helst så hade man ju gått naken! Hahah MEN det finns faktiskt underkläder anpassade efter den växande magen och brösten! Mina favoriter hittar ni hos Glammom .

Det jag tycker att man ska satsa på när man köper underkläder till en gravid kropp är att gå upp en storlek mot vad man brukar och sen också tänka ”bekvämt”.. de flesta bh-ar har ju vanligtvis bygel som inte bara klämmer åt obehagligt utan om man även tänkt sig amma senare så kan detta leda till mjölkstockning och problem. Så därför tycker jag att Glammoms bh-ar är väldigt bra för de flesta har ingen bygel men de stöttar upp bra ändå runt brösten. Sen är även banden bredare så det skär inte in någonstans! Bekvämt & snyggt!!

Mina bas favoriter! En enkel slät svart bh med amningsfunktion, den hittar ni HÄR & för att ni ska kunna se trosorna så spänner jag upp magen Trosorna är superbekväma och trycker liksom inte åt vid magen!! Så bra! De hittar ni HÄR :)

Något som är perfekt att ha är sköna amningstoppar som man faktiskt kan sova i.. perfekt när brösten läcker och man behöver sova i toppar med bröstskydd i.
Svart topp Klick

Sen har vi min absoluta favorit! Detta underbara set! Såååå fint❤️

Kul att för en gångs skull få känna sig lite sexig igen! Ni hittar bh-n HÄR & trosorna HÄR

Denna sovtopp funkar minst lika bra på natten som ute på en Power Walk! :) lite sportigare i modellen men sååå mjuk.

Jag har fått en rabattkod att ge er när ni shoppar! Med min kod viktoria25 så får ni 25% rabatt på hela sortimentet! (Koden är giltig fram till 2/5)

Hoppas ni hittar något fint! ❤️

Gillar

Kommentarer

Matilda
,
Åh va kul med tips å rabatt! Är i v.37 å har inte köpt en enda amningsbh än Då detta var perfekt! Hur upplever du att dom är i storlekarna?
viktoriabergh
,
Åh det är såå värt sen!! Jag har som jag skrev i inlägget gått upp en storlek för att jag vet att man får ju större bröst när mjölken kommer igång, har satsat på M och 75D men vanligtvis kanske jag är 75C eller tom 70D.. vägrar ha BH-s som sitter åt över ryggen. Så gå upp en size skulle jag säga 😊
Matilda
,
Tack för snabbt svar! Ska beställa direkt!
viktoriabergh
,
Ingen fara! Gör så!:) lycka till!