Glädjerus

Igår (fredag) så åkte vi till träningen jag och båda barnen, Frank fick med sig en liten ryggsäck med picknick. Riskakor & vattenflaska.. då blev han nöjd! ☺️

Jag börjar känna mig stark igen och hittar kontakten med musklerna igen! Tiden efter graviditeten har mest varit, komma igång, börja hitta sina muskler, aktivera, känna efter, hitta nivån och sen bygga därifrån.. och det är inte först efter 3månader med regelbunden träning som jag börjar känna att jag är tillbaka i en starkare och stabilare form! Innan jag började träna så trodde jag inte att jag skulle kunna springa igen, hoppa, lyfta tungt eller göra en situp. Jag menar att bara ta sig upp från golvet i huksittande position var SVIN jobbigt.. det gick knappt! Så det är världens bästa känsla när vikterna börjar kännas ”lätta” och kroppen smidig och balanserad! Så glad & tacksam att jag kunnat köra på med träningen!
Ibland känner man sig som den mest vältränade människan med magrutor som börjar kika fram. Och ibland kommer den svullna magen fram! Sen vissa dagar är man både svullen och med massa överflödig hud som poppar fram ur byxor och toppar.. det är så kroppen funkar! Vi kvinnor pendlar väldigt ofta i utseendet av kroppen pga hormoner och vätska! Det är bara så det är! Så acceptera att kroppen beter sig olika varje dag och älska den för alla dess former!
Nu till något annat! Lillebror fick ju en ny säng, och jag hade tänkt fotografera hur det blev! Men eftersom vi knappt haft något dagsljus nu i dagarna så har det inte gått att få till någon bra bild!

Hur som, på morgonen här så ville Frank så gärna testa lillebrors säng och det fick han! Så här har han fått lägga sig bredvid sin lillebror och mysa.. så stolt och nöjd. ❤️
Livets mening.

Vi spenderade kvällen ihop här hemma med lite bus och lek, tacos och avslutade sen med pussel och Idol.
Nattningen igår av Ralf blev katastrof dock.. han var så trött så han somnade för natten redan vid 17.00 och vaknade sen vid 20.00.

Då kunde han inte somna om förens vid 22.00.. innan dess så höll jag på att tappa det. Ni vet när man skäller på en liten bebis som inte fattar ett ord av vad man säger. Ah, så var det. Jag röt ifrån och sa till han att skärpa sig och lägga sig ner! Lönlöst... det funkade ju såklart inte... han somnade i min famn tillslut och så sov vi till 03.00 inatt med första uppvaket för amning och sen somnade om.. till 06.00 så vi fick till några timmar ändå!

Det var ju tur att det började krångla vid nattning och inte mitt i natten istället!

Gillar

Kommentarer

Caroline
,
Förstår precis det där med att det känns som att man ska tappa det. Har en 9,5 månaders tjej och senaste veckan har hon krånglat väldigt vid nattning. Svintrött men så fort hon hamnar i sängen så ska det lekas.. Även om ögonen går i kors på henne. Hon har fått somna i min famn och sen har jag fått lägga mig med henne. Smyger jag ut så vaknar hon till och skriker som om jorden går under.. Ibland hinner man inte tvätta av ansiktet eller borsta tänderna och får smyga och göra det efter ett tag, men då finns risk att hon vaknar. Är väl nån fas eller närhetsbehov nu kanske.. Phuu.. Dina killar börjar bli väldigt lika varandra! Jättesöta 😊
viktoriabergh
,
Ja det är tufft det dår när dom kräver ens närhet och fulla uppmärksamhet men jag är lugnare och tryggare med denna bebis dvs! Allt går mycket lättare då när man accepterar att man bara behöver finnas där för dom. ❤️ håller helt med om de där med tandborstning osv! Man får ta det för vad det är! Haha vad roligt att höra att du ser likheter i mina killar! tack och lycka till!