Gardiner med en lyxig känsla

gästrummet är inte riktigt klart som ni ser madrasserna står på golvet och kartonger runtom.. sängramen ska upp där.
Franks rum fick sig också gardiner men vi har hängt upp en skrynklig tillfällig gardin i hans rum för jag vill att några mönstrade ska hänga där inne. Men inte hittat de rätta än ;) har ni tips så hojta! Gärna svart vita eller med blåa nyanser. 
vårt sovrum har samma gardiner som varsagsrummet, Majgull från Ikea. Mörkläggningsgardiner är det:) vi har satt skenan längst hela väggen så att man kan dra för fönstren. Stängerna köpte vi också på Ikea, takhängda! Så snyggt! Det skapar lite hotellkänsla. 

Före: 
Efter:
Så jäkla nöjd! Blev så himla bra med takhängt. Älskar att rummet får en känsla av lyx och så blir det mysigt och dämpande ljud. :)

Gillar

Kommentarer

niclas
,
hejsan, sökte lite om skenor och råkade komma över din blogg, tyckte det blev snyggt, med majgull och skena, har du länk till skenan ? 😊 samt tycker du det blir super mörkt med tyg gardinerna ? 😊 då jag är nattljuskänslig hoppas få svar ;:P hehe
viktoriabergh
,
Hej! Härligt att man kan inspirera lite! tyvärr inte, men den är inköpt på Ikea. Fick bra hjälp där på plats med vad man behöver köpa osv utifrån hur långt man drar skenorna. Ja vi behöver inte ha något mer än gardinerna. Men om du har ett rum där solen ligger på så skulle jag kanske satsat på dubbelt upp av något. Men testa först med bara gardin och se vad du tycker, för oss funkar det superbra! 😊 mvh
viktoriabergh
IP: 82.99.3.229