Gårdagen

Som ni såg så var min gårdag inte så bra. Det var huvudvärk hela dagen... sprängande huvudvärk från nacken och tinningarna.

Åkte ju bil bort mot Veddesta för att hämta upp Franks säng! Ville inte vänta 1 natt till då han för ca 3veckor sedan skulle ha bytt pga fallrisk, så inte en dag senare ville jag riskera det.

Trodde resan skulle gå relativt snabbt då vi försökte åka innan köerna, men icke! När vi var där så ville jag seriöst såga av mig huvudet och lämna det på postnords utlämningsställe. När vi var på tillbakavägen så fick jag ett blodtrycksfall liknande sådana jag fick när jag var gravid. Jag höll på att svimma!

Ni vet när man börjar tappa känslan i fötter, händer.. ljudet runtomkring blir annorlunda sen kommer värmeattacken i kroppen! Svettningarna som gör att man vill klä av sig naken och höja upp fläkten på max kyla! Illamåendet stod uppe i halsen och jag fick sitta och röra på händerna och fötterna för att inte bli medvetslös. Sen kom jag på att de lärde mig på sjukhuset att ta upp benen högt för att stabilisera blodtrycket!

Det slutade med att jag satt med fötterna uppe på instrumentpanelen smuttande på Franks nappflaska som var fylld med vatten. Först då började jag känna mig återförd till verkligheten..

Usch, får inte slarva med vatten! Speciellt nu när luftfuktigheten varit så hög. Tänk på det allesammans. ♡

 

 

Gillar

Kommentarer