Fullt upp med familjemys

Såhär har det sett ut mycket under denna resan: trött.. så jäkla skönt att allt har gått så smidigt och han har verkligen varit en lugn och snäll bebis utan magont eller något! På tågresan hit så sov han halva resan ju, sen hade vi lite lek, ammade och när vi precis skulle kliva av så somnade han i vagnen. Sov under hela tiden tills dess att syrran kom och hämtade upp oss och fortsatte sova i bilresan på 30min! Kan inte med ord beskriva lugnet man får som mamma när man lyckas få det att tajma så bra!! Samma nu när vi är på väg hem, var ute och gick lite med vagnen 2h innan vi skulle åka, så då somnade han i babyskyddet så att han kunde sitta kvar när vi skulle bege oss mot tåget! Kunde packa in oss i bilen och åka mot centralen utan bekymmer. Han vaknade först när vi kom på tåget 10min in. Så vi har bara lattjat, ammat lite och bytt bajsblöja och fick han att somna i vagnen nu igen. GULD
Här fick jag Franks första paketöppning med på bild! Han fick också ett litet paket fastän inte han fyller år ;) de gick ganska bra men snöret var ju roligast.
Vallis 1år! Stora killen
 

Gillar

Kommentarer

Sis
,
Fin bild med hår åt alla håll
viktoriab
,
Hahah ja de blir så när man har morgonfrilla
•L
,
Hej Hopp! Detta är alltså helt osammanhängande med inlägget men, ni har ju lite problem med franks mage och att du upplever att han har ont. Jag såg idag någon som beställt en värmekudde för bebis (liten, inte tung etc). Detta var då alltså till en 2 månaders som har magknip och lite så. Tanken skulle aldrig slagit mig och det var verkligen en smart grej. Vi tjejer nyttjar ju det till fullo, så varför skulle inte bebisars magsmärta lätta lite också. Haha. Det fungerade för dem så kände att jag ville dela med mig! Tillverkaren/säljaren finns instagram, hojta om det känns intressant så kan jag tagga dig! I övrigt, keep up the good work, din blogg är mysig och upplevs genuin och ärlig!
viktoriab
,
åh tack så mycket! Ja jag börjar undra om de verkligen är magen.. känns som att det kan vara oro, tänder eller vad som! för det är ju inte alltid Windy hjälper liksom! sällan har han gaser nu.. utan han behöver "hjälp" att bajsa.. men de kan nog mer vara ett sammanträffande att han kan bajs när jag kör windy än att det var det som var problemet egentligen. 😊 så brukar lägga min hand på han för att han ska känna sig trygg. vi har vetekudde annars som man kan värma 😊 ska testa det nästa gång som han blir gnällig. kram!
•L
,
Okej! Skönt att det inte verkar vara magen ändå! Lillan sov oroligt under en period och jag upplevde henne torr på kroppen och nästan som att hon vred sig för att det kliade, fick utskrivet minderm (megaflaska, bara 80 kr!!) som varit heeelt magisk! Allt eksem är borta! Smörjer bara morgon/kväll och efter bad