Fullt ös....

Idag har jag varit igång sedan klockan ringde imorse! Råkade sova lite för länge så jag fick slänga i mig mackan och ge mig iväg!

☆ Hade möte hos läkaren på morgonen för att prata om min sjukskrivning, få intyg och recept utskrivet. Har diagnostiseras med diafragmabråck vilket gör att muskeln i buken som ska stänga igen till magsäcken inte riktigt funkar som den ska och det gör att passagen blir öppen.

När jag ligger ner så brukar maten/drycken åka tillbaka upp! Inte så mysigt men förhoppningsvis hjälper de nya tabletterna mig! Att gå en promenad direkt efter maten gör också saken bättre.

☆ Tränade sedan på Sportpalatset där jag jobbar.. lämnade intyget till chefen och fick faktiskt till ett riktigt bra pass för baksidan av kroppen ? video kommer imorgon!

☆ Duschade, lagade lunch och åkte till Mall of Scandinavia med min fina vän Lina för lite shopping och käk! Visar även där vad jag köpte imorgon.

☆ Lagade hemmagjorda köttbullar med gräddsås och mos till mig och Simon.

☆ Åkte med Simon till Mio och Ikea för lite shopping till hemmet!

Nu ligger jag i sängen i våra nya påslakan och han snarkar här bredvid ? känner mig dock illamående tror det är pga hunger.. ska nog smyga upp och ta lite vattenmelon ?

Så ursäkta dålig uppdatering men har haft FULLT UPP heeeeela dagen! Nu sparkar lillkillen i magen också.. han vill kanske att mamma ska kliva upp så han kan få somna om ♡ hih mys!

Gillar

Kommentarer