Frustration

Jag känner mig så uppgiven över nattningarna numera!!

I över en vecka så har det varit problem att få han att somna när just JAG nattar! Blir så tålamodslös med!!! Gillar inte att tappa humöret och skälla på han för att han inte kan somna.. men jag förstår inte varför det ska vara så svårt! ...

...värmen påverkar säkert och även att det är ljust ute ändå.. Han har helt vänt på dygnet..

nu har han inte somnat förens runt 21, 22, 23.. känns alldeles för sent för en liten kille som Frank! Vet ändå att han sover lite för länge efter lunch men jag tror ändå att han behöver det med tanke på värmen som råder.. inte konstigt han blir matt och trött. Men om man kanske ska försöka få han att sova i endast 1h på förmiddagen så kanske det är enklare på kvällen. För trött är han men uppenbarligen inte tillräckligt!

Jag har försökt med de flesta metoderna och vi vill ju ändå inte bara låta han vara vaken för då blir ju alltid morgondagen så tuff när han sovit lite och så blir det ju egentligen en ond cirkel av att han då behöver sova mer under förmiddagen.

Hur som, får nog hitta ny lösning snart. Har ni tips? Jag orkar inte med detta! Sä jobbigt att inte få han att somna och dels för att man själv behöver lite egentid på kvällarna.. saknar det. ♡

Gillar

Kommentarer

Jessics
,
När min son började sådär fick vi dra ner sovtiden till ca 30 min, och absolut inte sova efter klockan 14.00. Tog ett tag att komma in i nya rutiner, men nu somnar han oftast runt 19-19.30 Sa även till på förskolan, att dom också fick sänka sovtiden! Hoppas de löser sig, kvällen är så skön att ha lite barnledig!
viktoriabergh
,
Vet du vad, din kommentar säger mycket om dig. Om du uppfattar det som att det är EGENTIDEN som är viktigast för mig än att jag faktiskt tycker att det är jobbigt för Franks skull? Jag vill väl göra allt för att han ska ha det så bra som möjligt både på nätter kvällar och dagar. Då behöver man som förälder ibland hitta sätt som hjälper de små. Att du kräks av mig? Då är det nog smart att du inte kommer hit något mer och jag tackar dig för det. Vill inte ha läsare som är så trångsynta och dömmande. Framförallt elaka. Så tack för att du inte kommer tillbaka.
IP: 82.99.3.229