Frukost tips

Efter en stor spya som dränkte både mig och honom så var det väl passande med ett morgonbad för lilleman. Efter detta fick han gympa lite och träna på nacken.. och nu somnade han i babysittern :) då passar jag på att njuta av Fredags frukost i soffan! Inatt tar Simon Frank så att jag ska kunna vila lite.
hittade dessa söta byxor på Ica Maxi, vi har även en pyjamas ifrån Ica och den är vår favorit! Så smidig och passar perfekt.
till frukost blev det idag äggröra på 2äggvitor + 1äggula, smothie gjord på färsk ananas och mango + mjölk
Finncrisp med bonjour gräslök, kalkonskivor + tomater, citronvatten och en Celsius :) perfekt frukostkombo.

Jag har skippat bröd helt på morgonen och fastnat för finncrisp! Så gott med philadelphia ost, bonjour eller avokado "som smör" för att sedan lägga på något smarrigt över. Kalkon, kycklingpålägg,tomater, makrill i tomatsås, ägg.
Sen försöker jag alltid äta vitaminer till och då blir det i form av någon frukt eller smothie.

Äter jag inte detta så brukar det bli havregrynsgröt på 1dl blandat med 2dl vatten + 1 äggvita vid tillagning. Toppat med någon frukt och kanel!

Gillar

Kommentarer

linnea hedstromss,
Skönt det låter att Simon tar natten. Hur gör ni med matningen då? Pumpar du ut och har i kylen eller i rumstemp temperatur? Och värmer ni upp utpumpad mjölk på något sätt? 😊
www.nouw.com/hedstromss
Viktoria Bergh
,
Ja det behöver jag 😊! Nej jag har inte haft så mycket mjölk så han blir aldrig mätt, vi har gått över mer och mer på ersättning. Ammar mest när jag känner att brösten behöver tömmas eller när vi är hemma. Annars tar vi ersättning på kvällar för då håller han sig mer mätt. Pumpade i början men pumpen gick sönder så fick ge upp de. Inte köpt ny än! Men mjölken du pumpar kan stå i rumstemperatur en stund och i kylen i ca 3 dagar. Värm den till fingervarmt eller variera! Då får du en bebis som inte är kräsen är man iväg och inte har tillgång till att värma så är de ju bra att han kan äta ändå 😊
Kattis
,
Grattis till sonen först och främst. Läste om er natt och började fundera...är Celsius och amning en bra kombo? Är inte helt säker på det nämligen :/. Blir han oxå piggare av dessa energidrycker.. Får han mer besvär med luft så kan du kolla lite över vilka saker du äter som kan ge hnm mer luftbesvär. Sköt om dig/er
Mysigt 😊. God frukost också 😊
www.saramadeleine.se
Viktoria Bergh
,
Hej kattis! Tack 😊 jag ammar inte mer än 1 eller 2 gånger om dagen vi ger ersättning. Så det kan inte vara det.. men det är som sagt en fas nu vid 4v som startar.. sen kan man ju såklart försöka att inte äta lök och dricka Celsius när de är dags för amning. Men har varit så lite i mängd så tror inte de skulle vara ett sammanband man får kika på om de upprepas som ett mönster eller blir bättre 😊. Kram!
Johanna
,
Vad använder ni för flaskor vid matning?
Johanna
,
Och vilken ersättning använder ni? Är ni nöjda med den?
Viktoria Bergh
,
Vi använder nan 1 pro. Funkat jätte bra för oss 😊
Viktoria Bergh
,
Medelas 😊