Frisörbesöket

Lovade ju er bilder från frisören, hur håret blev! Inlägget skulle upp igår men glömde av!

Hur som så hade jag ju mycket värme i håret och hade även lite mörkare underhår, så nu ljusade hon upp det med mer slingor och la en nyansering. För att få en lite kallare nyans och med beiga inslag..
åh så här blev det efter! Ljusare och lite kallare!
Bilderna som vi tog inomhus på salongen efter färgning tycker jag är lite missvisande! För håret ser liksom lite gyllene ut! Men tycker tonen är mer kall och beige. :) så nöjd iaf!

Idag är det fredag och vi ska åka på mamma-träning på crossfiten. Ett hårt pass innan vi tar bilen mot Karlstad jag och barnen! Älsklingen har 2 jobbtillställningar bokade denna helgen och blir borta både hela dagen/kvällen idag och på söndag! Så vi passar på att ta familjetid med min familj. Skönt med lite ompysslande!! ☺️ Vi ska se idol och Sverige matchen ikväll och käka god mat, det är planen!

Gillar

Kommentarer

Jennie
,
Älskar din blogg,bästa enligt mig Senaste bilderna,alltså din hud 😊 Hur gör du?! Vilket glow Man skulle ju gärna vilja veta hur du gör med din hud,hur du sköter om den osv Vilka produkter o vilket grund smink du använder Kanske du skrivit om förr Kram till dig
viktoriabergh
,
Åh tack snälla! men jag tror faktiskt det kan bero på mycket att jag slutat med sockret.. socker gör att man åldras snabbare.. och blir lite grå/dassig. Sen är det mycket genetiken som spelar in! Använder mestadels cetaphils produkter, oparfymerade, mycket fuktåtergivande osv! När jag väl sminkar mig så använder jag bare minerals foundationpuder eller BB creme ☺️ kramar! Och tack