Fredagsfix

Idag har vi gjort lite ärenden vi i familjen, Simon skulle lämna tillbaka en tröja han fått av mig i julklapp som inte passade och passade då på att byta mot en annan tröja. :) jag köpte ett Gant set till honom i julklapp med mjukisbyxor och tröja i grått. Han blev supernöjd! Jag fick jättefina smycken! Ett halsband och örhängen! Klassiska och enkla att bära, jag som sällan bär smycken ville ha något nätt. Ni ser smyckena här nedanför:
vi fixade även en nyårsoutfit åt Frank! Svart kavaj och en ljusblå skjorta till nyår får bli outfiten. Vi hittade plaggen på H&M. :) vi åt en lunch tillsammans och sen åkte vi hem för lite vila..
På eftermiddagen idag så kom Franks kusiner hit för lek, sen käkade vi pizza allihopa. :) mysigt! Kvällen avslutades nu med ett bad för mig och Frank, så skönt! Det är verkligen så avkopplande för kroppen att få krypa ner i det varma vattnet och titta på när han leker, idag tvättade han båten för fullt.. tills han råkade slå till mig över munnen med den långa borsten! Aj! Fläskläpp men han är så duktig på att prata och sa förlåt mamma direkt, gav mig en stor kram och sa sen: inte meningen... lillskrutten!

Gillar

Kommentarer

Ellinor
,
Hahaha!! Detta var det gulligaste jag läst. Kommenterar ALDRIG bloggar men nu kunde jag inte låta bli. Har följt dig sen du var gravid i vecka 38 med Frank. Vilken fantastisk härlig son ni har!! Så rolig, kärleksfull och omtänksam. Himla go!!!
viktoriabergh
,
Men åh tack söta du Ellinor! Ja han är väldigt klok skulle jag vilja säga! Framåt och go! Så fint att du vill dela med dig av detta till mig om han. Tack tack!!