Fredag är ändå fredag.

Såhär får man kanske inte skriva.. men efter min minst sagt kaotiska morgon idag så kände jag efter lunchen där när solen sken och helgen var på ingång att nej.. ett glas bubbel kan nog vända på den här dagen. Så vet ni vad! Det funkade . Jag tog mig även 5 djuuupa andetag och satt där och njöt av lugnet med min stora son bredvid mig och den lilla sov rofullt i vagnen.
Haha vilken charmig bild!

Sen kom våra nya grannar förbi och jag bjöd in dom på ett glas bubbel under parasollet i loungedelen. Så trevligt!! Kan inte nog säga hur mycket jag älskar vårt område och folket här. Guld! Så mycket fina människor på samma ställe är få förunnat.

Vi hade en suuuupermysig eftermiddag där Frank lekte med alla barnen och lilla Ralf var nöjd och sov mycket. Sen kom mannen hem och grillade kycklingfilé, majskolvar & halloumi till oss innan han nattade Frank och jag nattade bebis.

Nu kikar jag på fotbollen i ensamheten då älsklingen precis gick och la sig. Skönt ändå.. lugnet på kvällen och tacksamheten för att man har det så fint ändå. Lycka.

Gillar

Kommentarer