Franks säng

Fick så otroligt många frågor om Franks säng! Så tänkte skriva om den här..

Vi gjorde så att vi satte Ikea kura på bevakning på blocket.se och köpte den billigt där. 700:- tror jag vi betalade.. Ikea kura är alltså den här modellen:
Den går att ha som våningssäng och även som vi hade den först utan ribbotten med madrass på golvet så att det blir en kant på sängen och mer anpassat efter små barn.. men nu kände vi oss trötta på att krypa ner på golvet och sova med Frank och det kändes som att han var redo för en högre säng (tji fick vi) när han trillade ur den imorse när han lekte och landade på huvudet...

Hur som så sover han där nu inatt förhoppningsvis utan att trilla ur!! Vi har lagt en liten upphöjnad med filtar vid kanten.. sovorm kan man ju köpa om man vill "boa" torr humor för den som förstod..

Hur som!!! Vi köpte en burk halvblank svart färg på Bauhaus och en pensel sen tog det som sagt bara 3månader att få den målad, jag slipade den först med sandpapper och har fått måla den 2-3 gånger på vissa ställen. Jag ska leta upp några snygga klistermärken att ha på främre delen också så den är inte helt färdig än! Men ville ha den lite tuffare därav den svarta färgen och den industriella lampslingan. Den köpte jag på Clas Ohlsson för 199:- :)

Är supernöjd med resultatet och rummet fick sig en lyft av detta sen tror jag att det här är en säng som kan följa med långt upp i åldern om man vill med tanke på att det går att variera den och fixa med den! :) roligt.

Vi kom i iallafall billigare undan än vad sängen kostar nypris på Ikea. Med all renovering inkluderad :) så tips! Kolla den begagnade marknaden!

Gillar

Kommentarer

Susanne
Susanne,
Nej ville bara visa vad jag menade. Går ju skriva ihop en egen med en bräda med fästen på. Fästen borde gå att fixa i trä det med så kan fixas utan så stor kostnad.
viktoriabergh
viktoriabergh,
Ja jag förstår 😊 supersnällt!! Tack
IP: 82.99.3.229