Franks nya förskola

Startade dagen med att röja upp ett helt KAOTISKT kök här hemma.. jag fick ju för mig att rensa ur kylen igår med gamla matrester och inte orkade jag eller simon slänga matresterna sen heller så där stod det framme i värmen och började dofta.. usch så snuskigt av oss! Aja.. haha nu är det kliniskt igen! 
Efter städ och frukost  skulle vi ha åkt hem till Lisa för att hälsa på men så fort jag hade rullat ut från vårt område så sov Frank! Kunde inte ta upp han då efter 10min och tvinga han att leka så fick åka vidare.. åkte förbi Statoil och sprang in för att köpa en korv med en kall celsius. Frank sov vidare! Vad ska man göra när man är själv liksom.. aja så kom jag på att vi kunde åka ut till hans blivande förskola och se vart det låg och hur långt bort det egentligen var. Ligger ju ca 20-30min från oss. Mitt ute på landet med åkrarna runt omkring. Dom hade ju självklart inte fått upp något ute på gården ännu men de jobbade säkert på där inne. Svårt att sätta upp utomhusleksaker kanske när det är fruset i backen.. får hoppas att någon växtlighet kommer upp där sen bara för annars lär det nog blåsa ganska kallt ute på gården där sen bakom huset då det bara var åkrar runt omkring helt öppet. :) men det kändes väldigt bra iaf! En gammal skola precis bredvid kyrkan. Mysigt ändå ♡ 

Älsklingen har varit iväg på Enduro träning och är strax hemma. Då ska vi börja ta tag i förrådet här ute, behöver sorteras lite och få allt på rätt ställe. :) perfekt att nyttja söndagen till det! 

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Hej Viktoria! Var är Franks oerhört snygga stol ifrån? Kram❤️
viktoriabergh
,
Hej! Det är en stokke superbra!! Limited edition black!