Frank 3år!

Vi hade en sådan mysig gårdag med våra nära och kära! Dock hade vi ju helt missat att det var röddag vilket innebar att Systembolaget var stängt! Hahah vi fick snällt fråga runt i området om någon hade lite dryck att bevara till oss! vi fick nog låna dryck från halva området. Perfekt med grannsämja! ;)

Vi kikade lite på hockeyn i vardagsrummet och åt plock innan middagen, då vi käkade så god mat! Biff från bonden här vid oss och älsklingen hade stekt den alldeles perfekt!!
på morgonen så sjöng vi Ja må han leva till Frank och han fick öppna paket! Det blev en fåtölj från Ikea som han suttit i hela dagen samt en hjullastare.
Till tårta så hade han önskat en sandwich tårta eftersom det är hans favoritglass, så jag la 6st sandwichar på varandra med lite grädde mellan lagren för bättre fäste och kletade grädde runt omkring tårtan.. toppade med lite daimkulor. Succé! Snabbt och enkelt ;)
Det här fiskspelet blev poppis! För både stora och små
Mysgrabbarna som har varit så snälla!! Ny har Frank valt sin favoritmat till middag, SUSHI! Åh jag är nöjd över det valet ;)

Gillar

Kommentarer