Frank 1år

HIPP HIPP, hurra hurra hurra hurraaa! 

Grattis på födelsedagen min älskade lilla bebis, idag för 1 år sedan föddes du.  ❤️ Det är obeskrivlig kärlek som man känner och jag gråter i skrivandes stund för att jag är så jävla lycklig som fått detta barn till mig, MITT barn. En känsla som jag vet varje förälder känner!! Det är vackert! ❤️

Han skapar verkligen mening varje dag i våra liv. Vi kommer alltid älska dig och stötta dig genom allt!!! Så idag när du hunnit friskna till från magsjuka virus så ska vi fira bannemej!!!

Jag ska kila ner till affären sen medan Frank och pappan i huset sover för att köpa mandelmjölk, vego grädde och färska bär samt hallonsylt! Idag ska Frank få pannakstårta till lunch (mjölkfri) sen blir det paketöppning och efter detta en promenad kanske, till middag ska ha få sin favorit (kycklingfilé, pommes och beasås) funkar ju toppen för oss också! Jag ska köpa en liten liten flaska prosecco för att jag vill fira denna stund med ett glas bubbel, det för mig blir en lyx då jag sällan tar tillfälle för ett glas champagne eller liknande..

Jag kan dock inte låta bli att dela med mig av en speciell sorg jag känner med, jag är både glad och sorgsen för nu är det ju plötsligt tydligt att han blir äldre och äldre för var dag som går och vart tog då vår lilla bebis vägen???? Det är som att jag sörjer att den fantastiska tiden har passerat och kommer aldrig igen, jag skulle ge allt för att få återuppleva dagen han kom, dagen vi kom hem och alla känslor där runt omkring. Det är så häftigt och mäktigt så jag vill verkligen bara vrida klockan tillbaka för att för en sista gång få vara där en gång till. Som nybliven förälder till sitt första barn ❤️. MEN jag är så lycklig över att jag dokumenterat bloggen med allt från förlossning tills idag 1år senare, bilder, känslor och utvecklingen finns kvar här. Det betyder mycket för mig att kunna gå tillbaka för att läsa det. 

Så nej Nu ska jag sluta "sörja" tiden som varit och njuta av tiden som är och tiden som kommer! För vilken fantastisk liten människa han kommat bli ❤️ idag ska vi bara leka, mysa och fira. 

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Hipp hipp hurra till Frank på sin första födelsedag ❤️ Så mysigt att få fira sitt barns första födelsedag! Håller med om att det känns lite sorgligt ibland när man inser vad fort det går.. att man saknar den där känslan när dom precis kommit! Att få se dom första gången, att få åka hem med sin lilla bebis och bara gosa ihjäl sej hela dagarna! ❤️ Samtidigt som jag även vet att jag tyckte det var jättejobbigt den där tiden oxå.. RS virus man skulle hålla sej ifrån så man kände sej isolerad, allt var nytt och man kände sej otillräcklig många gånger! Men det ju så häftigt när dom blir äldre oxå och blir en liten person med en helt egen personlighet!
viktoriabergh
,
Ja de är verkligen delat! Tack för gratulationer!! ❤️❤️