Från Dalarna till Karlstad

Igår lämnade vi Dalarna och midsommarhelgen bakom oss för att åka vidare hem mot Karlstad! Älsklingen skulle ha en intensiv arbetsvecka och eftersom jag och barnen har gått på sommarlov så tänkte jag passa på att åka hem för att träffa min familj samt hänga ute i sommarstugan nu när vädret skulle bli kanonfint i veckan! Så mysigt!!

Jag har längtat till vår sommarstuga som ligger i Blomskog (nära norska gränsen). Mormor bor där över sommaren och det var så längesedan vi träffade henne. Frank har också sett fram emot att träffa gammelmormor så vi åker dit imorgon.

Dessa 2 dagar här när vädret varit sämre så har jag passat på att träna med min tjejkompis Vicki! Igår blev det ett utomhuspass vid deras utegym. Så kul!! Och idag körde jag lite tyngre böj. :)

Efter träningspasset igår så joggade vi ner till bryggan och hoppade i vattnet! Årets första dopp 😍. Kallt men väldigt härligt efter ett tungt träningspass.

Idag besökte vi bergviks köpcenter för att köpa lite badkläder (som jag hade glömt hemma) samt fylla på med godsaker till sommarstugan. Lite rosé, plockmat och fika till badstranden.

Frank valde allt själv, dessa snygga badshorts och ett mysigt pyjamaskitt innehållande Batman dressen och även en superman dress. Poppis för en 3,5 åring! Inköpt på H&M 😘

Ikväll ska vi hem till pappa för lite middag och imorgonbitti åker vi mot stugan! Ni får mer update när vi är framme där :) det är en idyll! Ser fram emot värmen och landet livet.

Gillar

Kommentarer